Bratislava: Vstupenky na futbalový zápas budú v daný deň slúžiť ako lístky na MHD

NETKY.SK • 19 Jún 2024, 09:31 • 2 min
Bratislava: Vstupenky na futbalový zápas budú v daný deň slúžiť ako lístky na MHD

BRATISLAVA - Vstupenka na zápas na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave bude v deň zápasu platiť ako cestovný lístok v MHD. O novinke informoval primátor hlavného mesta Matúš Vallo na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

„S Dopravným podnikom Bratislava a futbalovým klubom ŠK Slovan sme sa dohodli na novinke, vďaka ktorej sa futbaloví fanúšikovia lepšie dostanú na zápasy verejnou dopravou, a zároveň sa pre obyvateľov v okolí NFŠ trochu odľahčí tlak na parkovacie miesta v tejto lokalite,“  uviedol Vallo.

Vstupenky na zápas bude možné využiť ako lístky MHD tri hodiny pred začiatkom, počas zápasu a dve hodiny po ukončení zápasu. Platná bude na linkách, ktoré obsluhujú zastávky Bajkalská, Česká a Tipos aréna.

ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: FB/Matúš Vallo má rád Bratislavu

„Súčasťou dohody je aj posilnenie spojov na týchto linkách počas zápasov, v závislosti od ich návštevnosti,“ poznamenal primátor. Na prevádzku posilnených liniek, ako aj na vykrytie príjmov za cestovné použitím zápasového lístka bude finančne prispievať ŠK Slovan.

„Vďaka možnosti cestovať MHD na zápasový lístok dúfame, že čoraz viac fanúšikov zvolí v deň zápasu verejnú dopravu namiesto auta, a nechajú tak viac voľných parkovacích miest pre rezidentov, ktorí ich vo večerných hodinách najviac potrebujú,“ dodal Vallo.

ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: FB/Matúš Vallo má rád Bratislavu


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Matúš Vallo má rád Bratislavu, Foto: FB/Matúš Vallo má rád Bratislavu
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies