Otvorili letné areály vo vodných parkoch na Liptove

NETKY.SK • 24 Jún 2024, 16:29 • 2 min
Otvorili letné areály vo vodných parkoch na Liptove

BEŠEŇOVÁ - Letnú sezónu v oboch vodných parkoch na Liptove, v Liptovskom Mikuláši aj Bešeňovej, otvorili tento víkend. Prístupné sú tak nielen celoročné, ale aj letné areály. V nedeľu informoval Marián Galajda zo spoločnosti Tatry mountain resorts, ktorá je prevádzkovateľom oboch vodných parkov.

slovakia

left justify in out

Novinkou sezóny v Bešeňovej bude saunový ceremoniál zameraný na slovenskú hudbu, zvyky, tradície a vône. Potvrdil to šéf tamojšieho vodného parku Peter Kolenčík.

"Pripravujeme aj novinky v podobe nových exteriérových kontajnerových sáun s panoramatickým výhľadom do záhrady. Zdravé saunovanie chceme vracať späť k prírode, preto dve zo sáun budú vykurované pevným palivom," vysvetlil Kolenčík.

Doplnil, že počas saunovania budú mať návštevníci pocit, ako by boli na prechádzke v lese. Otvorenie sezóny vo wellness spojili aj s pasovaním saunamasterov za rytierov.

Aquapark Bešeňová
Aquapark Bešeňová
Zdroj: FB/Vodný park Bešeňová


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Tatry mountain resorts, Foto: FB/Vodný park Bešeňová
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies