Evanjelista Franklin Graham priniesol správu o Božej láske do Veľkej Británie + VIDEO

NETKY.SK • 25 Jún 2024, 21:45 • 5 min
Evanjelista Franklin Graham priniesol správu o Božej láske do Veľkej Británie + VIDEO

Dobré správy rezonujú vo Veľkej Británii, kde na turné God Loves You Tour v Birminghame a Glasgowe prišlo viac ako 15 000 ľudí, z toho stovky ľudí povedali: „Chcem Ježiša“.

slovakia

left justify in out

Viac ako 8 000 ľudí cestovalo v polovici júna z celého Spojeného kráľovstva, aby si večer vypočuli kázanie Franklina Grahama v Birminghame.

„Ježiš Kristus nezomrel. Je nažive a dnes večer je tu," povedal Graham za povzbudzovania a potlesku v Birmingham Resorts World Arena.

Jeho myšlienky sa na chvíľu obrátili k otcovi Billymu Grahamovi, ktorý mnohokrát kázal v Spojenom kráľovstve. Graham povedal:„Chýba mi a vždy, keď prídem do tejto krajiny, myslím na neho, pretože miloval tento národ, miloval ľudí v tejto krajine."

Graham v Birminghame kázal z Lukáša 19, ktorý rozpráva príbeh o záchrane Zacheja, bohatého hlavného vyberača daní, ktorý vložil svoju vieru v Krista a sľúbil, že štvornásobne vráti každému, koho okradol.

Podujatie modlitbami podporilo 500 cirkví po celom Spojenom kráľovstve, pričom chvály viedli Michael W. Smith a bývalá vedúca chvál Hillsong TAYA.

Na druhej zastávke v Glasgow, kde sa turné God Loves You Tour konalo v minulú sobotu večer pricestovalo viac ako 7 500 ľudí.

Franklin Graham kázal evanjelium z Marka 10. Hovoril o Bartimejovi – slepom mužovi, ktorému sa vrátil zrak, keď vo viere volal k Ježišovi. Všetci sme bez Ježiša „duchovne slepí“, povedal Graham.

Vysvetlil, že osobný vzťah s Bohom je možný len prostredníctvom dôvery v Jeho Syna, Ježiša Krista.

„Poď k Ježišovi,“ povedal Graham a pozval hostí, aby si predstúpili, pomodlili sa a urobili toto rozhodnutie.„Nechaj Ho uzdraviť tvoje srdce, nech ťa dnes večer oslobodí." Viac ako 500 ľudí v Glasgow reagovali na evanjelium a vyznali:„Chcem Ježiša“.

Graham budúci rok zamieri do Londýna na ďalšiu zastávku svojho turné God Loves You Tour. Viac podrobností o turné God Loves You sa nachádza na godlovesyoutour.org.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: The Christian Today, Billy Graham Evangelistic Association. Foto: Franklin Graham počas kázania v Glasgowe (BGEA/ Facebook)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies