Raši: Vláda bude ešte dvakrát rokovať pred letnou prestávkou +VIDEO

NETKY.SK • 1 Júl 2024, 14:46 • 2 min
Raši: Vláda bude ešte dvakrát rokovať pred letnou prestávkou +VIDEO

BRATISLAVA - Je pritom podľa neho možné, že sa na júlovom vládnom zasadaní po májovom atentáte už objaví premiér Robert Fico.

slovakia

left justify in out

Vládny kabinet bude mať ešte dve zasadnutia pred letnou prestávkou. Najbližšie vládne rokovanie bude v stredu v Zákamennom v okrese Námestovo, nasledovať bude ďalšie zasadanie 10. júla. Letná prestávka v rokovaniach by mala trvať tri alebo štyri týždne. Potvrdil to v pondelok minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši.

Je pritom podľa neho možné, že sa na júlovom vládnom zasadaní po májovom atentáte už objaví premiér Robert Fico. "Veríme, že ešte do posledného rokovania, teda do prestávky, sa pán predseda vlády ukáže. Nemáme túto informáciu potvrdenú, ale veríme, že sa tak stane," povedal Raši.

V Zákamennom sa bude vláda zaoberať aj podporou regiónu Oravy.

"Tie rokovania budú mať dva rozmery, prvý bude lokálny, to znamená, budú sa podporovať projekty na základe žiadosti miest a obcí v daných okresoch, a potom to budú aj rozhodnutia k veľkým infraštruktúrnym projektom," dodal minister.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Richard Raši, Foto: trend.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies