OKTAGON priváža do Bratislavy špičku organizácie: Rekordéri i expresní ukončovatelia!

NETKY.SK • 7 Júl 2024, 14:50 • 2 min
OKTAGON priváža do Bratislavy špičku organizácie: Rekordéri i expresní ukončovatelia!

Letné mesiace patrili z pohľadu OKTAGON MMA v ostatných rokoch obľúbenému predstaveniu pod holým nebom na Štvanici. S tradičným pražským miestom sa žlto-čierna organizácia vlani rozlúčila unikátnym spôsobom – dvoma turnajmi v priebehu dvoch dní. Jedinečné podujatie sa teraz presúva na Slovensko. Slnečné lúče, drinky a najmä vystúpenia elitných bojovníkov si užije uprostred júla Bratislava.

slovakia

left justify in out

Fanúšikov v hlavnom meste republiky nečaká iba nezabudnuteľná šou a neopakovateľná atmosféra pod šírou oblohou. Priamo uprostred klietky budú mať príležitosť sledovať výber toho najlepšieho, čo rýchlo napredujúci európsky kolos ponúka. Veď o ďalšie zelené políčko do kariérnej vizitky zabojujú až traja zápasníci patriaci do elitnej stovky svetového rebríčka – Lucia Szabová (27.), Andreas Michailidis (83.) a Ronald Paradeiser (98.).
 
Zaužívanou súčasťou turnajov z dielne OKTAGON MMA je bonus za výkon večera. Protagonista ho môže získať ukážkovým ukončením či výkonom, ktorý fanúšikov zdvihne zo sedadiel. Medzi absolútnych rekordérov organizácie v tomto smere patria už spomínaní Ronald Paradeiser a Lucia Szabová (obaja po 3). Možnosť vyrovnať sa im v tejto štatistike majú Losene Keita, Ivan Buchinger a Vlasto Čepo (všetci po 2). Spomedzi účastníkov bratislavskej karty sa už z odmeny vo výške 5-tisíc euro raz tešil aj Jonas Mågård.

Maratónci i šprintéri!

Dôkazom obrovskej kvality blížiaceho sa júlového podujatia je ďalej zoznam titulových vyzývateľov. V slovenskej metropole sa predstaví hneď osem hviezd so skúsenosťami z minimálne jednej bitky o prestížny opasok. Na päťkolovú konfrontáciu sa už v minulosti pripravovali Milan Ďatelinka, Vlasto Čepo, Jonas Mågård, Losene Keita, Ivan Buchinger, Ronald Paradeiser, Piotr Wawrzyniak a Petr Kníže.
 
Priaznivcom sa 20. júla rozhodne neoplatí dlhšie zdržať pri kúpe osviežujúceho drinku v bufete. Inak hrozí, že prídu o to najpodstatnejšie, keďže očakávaný OKTAGON 59 privíta tiež trojicu, ktorej doménou rozhodne nie sú nadčasy. Už niekoľkokrát zmienený Ronald Paradeiser je držiteľom druhého najrýchlejšieho ukončenia spomedzi aktívnych zápasníkov organizácie (21 sekúnd). Šiesta priečka patrí v tomto ohľade finalistovi minuloročného projektu Tipsport Gamechanger. Andreas Michailidis sa cez semifinále predral už za 33 sekúnd. No a iba o 10 sekúnd viac potrebovala v roku 2020 neporazená Lucia Szabová, držiteľka rekordu za najrýchlejšiu submisiu.
 
Turnaj OKTAGON 59 prinesie do Bratislavy dávku jedenástich atraktívnych zápasov. Do akcie sa okrem už spomínaných mien vrhne tiež domáca kráska Veronika Smolková (2-3), český strelec Radek Roušal (2-0) či obávaný bombardér Radovan Úškrt (8-4). Vstupenky na letnú párty prichádzajúcu priamo z pražskej Štvanice sú stále k dispozícii v sieti ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies