Židovský herec Paul Rudd povedal, že ak by mohol niekoho stretnúť, chcel by stretnúť Ježiša

NETKY.SK • 5 Júl 2024, 20:30 • 3 min
Židovský herec Paul Rudd povedal, že ak by mohol niekoho stretnúť, chcel by stretnúť Ježiša

Podľa ChurchLeaders.com, Hollywood často presadzuje myšlienky, ktoré sú v rozpore s kresťanstvom a nie je prekvapujúce, že niektorí herci považujú za zvláštne hovoriť o Ježišovi. Napriek tomu 55-ročný herec, ktorý je Žid, pre IGV Presents povedal, že keby si mohol vybrať niekoho z histórie, koho by rád stretol, vybral by si Ježiša.

slovakia

left justify in out

Hviezda Ant-Man Paul Rudd sa priznal, že keby mal šancu, najradšej by stretol  práve Ježiša.

„Niekto z histórie, koho by sme si vybrali? Poznám svoju odpoveď: Ježiš Kristus," povedal Paul.

Jeho odpoveď o Ježišovi vyvolala smiech u jeho dvoch mladých spoluhercov, Mckennu Grace (17) a Finna Wolfharda (21), akoby to bolo niečo nesprávne.

Pokračoval: „Povieš to a ľudia si myslia: Hej, to nemôžeš povedať' a ja by som povedal: 'Nie, prečo?' Toho by som si vybral."

Wolfhard sa spýtal, či je Ježiš skutočný, na čo Rudd odpovedal: „Existoval! Nechcel by si s ním teda stráviť nejaký čas a spýtať sa 'Ježiš, čo sa tu deje?"

Grace odpovedala: „To je fantastická odpoveď."

Keď reportér poprosil o odpoveď spoluhercov Wolfharda a Grace, aby odpovedali, Rudd povedal: „No tak, ja som si vybral Ježiša. Koho máte, vy?"

Reportér žartoval, že jeden z dvoch mladších hercov si môže vybrať Judáša. Wolfhard sa rozhodol pre Johna Lennona, ktorý sa v istom bode ironicky chválil, že The Beatles boli „populárnejší ako Ježiš“.

V predošlom interview s Jewish Journal Paul rozprával viac o svojej rodine. „Celá moja rodina je židovská; moja žena Julie je Židovka – v mojej rodine nie je nikto, kto by nebol Žid.“

Herec "Ant-Man" má so svojou manželkou Julie Yaeger dve deti: syna Jacka (18) a dcéru Darby (13).

Ruddov otec Michael Rudd zomrel v roku 2008. V rozhovore pre časopis People herec podrobne opísal myšlienky spirituality, ktoré s ním jeho otec zdieľal. Počas jedného rozhovoru, konkrétne o „náboženstve a spiritualite“, Rudd povedal: „Bol to významný čas, ktorý som mal s mojím otcom. “

Rudd ďalej povedal, že ak by teraz mohol hovoriť so svojím otcom, spýtal by sa ho, aký je posmrtný život, vrátane toho, či sa mohol stretnúť so všetkými svojimi mŕtvymi príbuznými.

"Nestarnúci herec" zažil v svojej kariére veľký prielom vďaka filmu Bezmocná z roku 1995 po boku Alice Silverstone. Odvtedy hral v mnohých filmových hitoch, vrátane Ant-Man, Avengers  a Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: The Christian Post, Church Leaders, Premier Christian News. Foto: Uprostred herec Paul Rudd (IGV Presents)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies