Mladí futbalisti v Šamoríne: Týždeň plný hier a nových priateľstiev

NETKY.SK • 8 Júl 2024, 10:30 • 2 min
Mladí futbalisti v Šamoríne: Týždeň plný hier a nových priateľstiev

V uplynulom týždni sa v Šamoríne uskutočnil letný denný kemp ŠTK Šamorín, na ktorom sa zúčastnilo 51 detí. Počas piatich dní sa mladí futbalisti venovali intenzívnym tréningom, zábavným súťažiam a hrám. Kemp bol zameraný na rozvoj futbalových zručností detí a podporu kolektívneho ducha pod vedením skúsených trénerov. Okrem tréningov si deti užili aj kúpanie v thermalparku v Dunajskej Strede.

slovakia

left justify in out

Uplynulý týždeň sa v Šamoríne konal letný denný kemp ŠTK Šamorín. Na 51 detí počas piatich dní ich čakal bohatý program plný zábavy, futbalových tréningov a súťaží. Cieľom kempu bolo rozvíjať futbalové zručnosti detí hravou a zábavnou formou, a zároveň im pomôcť nájsť si nových kamarátov a utužiť kolektívneho ducha. Deti trénovali pod vedením skúsených trénerov ŠTK Šamorín, ktorí im odovzdali cenné rady a pomohli im zlepšiť sa v jednotlivých futbalových disciplínach.

letný denný kemp
letný denný kemp
Zdroj: ŠTK Šamorín

Okrem tréningov boli pre deti pripravené aj rôzne hry a súťaže, ktoré im spríjemnili čas strávený v kempe. 

letný denný kemp
letný denný kemp
Zdroj: ŠTK Šamorín

"Tento ročník hodnotime velmi pozitívne. Program kempu sme oproti minulým rokom trochu pozmenili. Hráči na záver kempu dostavali pamätné fotky, spoločnú a individuálnu. Taktiež aj tréningový proces bol zameraný na dve fázy, doobeda a poobede, kedy doobeda sme sa viac zamerali na rozvoj technickej stránky a poobede viac súťažnou formou, cez rôzne turnaje a hry. V rámci programu sme využili toto letné obdobie aj na kúpanie v thermalparku v Dunajskej Strede. Veľké poďakovanie patrí aj trénerom, ktorí sa počas celého týždňa starali o detí." uviedol Richard Čintala- tréner ŠTK Šamorín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
ŠTK Šamorín, Zdroj foto: ŠTK Šamorín
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies