Slovenskí barberi povýšili rivalitu na ďalší level: Donáška hnoja priamo pred dvere!

NETKY.SK • 9 Júl 2024, 13:28 • 2 min
Slovenskí barberi povýšili rivalitu na ďalší level: Donáška hnoja priamo pred dvere!

Akonáhle boxerská organizácia Fight Night Challenge oficiálne oznámila miesto a dejisko nadchádzajúceho turnaja, o príležitosť vyriešiť napätý spor sa na sociálnych sieťach začali bleskovo hlásiť prví rivali. Možnosť vykročiť zo svojej komfortnej zóny a okúsiť nezabudnuteľnú výzvu už doposiaľ využili desiatky ľudí z rôznych spoločenských vrstiev. Enkláva účastníkov by sa malo na blížiacom sa podujatí ešte výraznejšie rozšíriť.

slovakia

left justify in out

Poriadne pikantné odkazy si už niekoľko týždňov navzájom vymieňajú známi slovenskí barberi. „Kris The B, pýtal si sa ma, prečo chcem zápas práve s tebou. Vraj na teba nemám čísla. Vieš prečo ich máš ty? Lebo si vylízal r*ť tam, kde si bol. Dokonca aj oni ťa majú za ku***čku,“ bez servítky a akýchkoľvek zábran sa obul do potenciálneho protivníka Mayo Nidas.
 
Na rovnako ostrú reakciu dlho čakať nemusel. Kris The B, medzi ktorého klientov patrí okrem iných známych osobností aj Patrik „Rytmus“ Vrbovský, pôvodne o konfrontáciu veľký záujem nejavil. Stupňujúci sa tlak a urážky ale situáciu zmenili. „Tu je vidieť, aký si potkan. Berieš si do huby ľudí, ktorí s tým absolútne nič nemajú. Pokojne by som mohol hovoriť o tom, že ty si ako prvý začal lízať r*ť mne,“ odpovedal rivalovi vo videu, pričom neváhal zverejniť konverzáciu z minulosti, kde ho žiadal o prácu.
 
Viem, že si na mne chceš naháňať pozornosť. Ľudia, čo by ste robili na mojom mieste? Mám sa tu zaj****ať s človekom, ktorý dlží peniaze klientom a nikdy nič nevybudoval? Ideš ma vyzývať, čo máš o tridsať kilo menej? To nedáva zmysel,“ pokračoval muž, ktorého môže širšia verejnosť poznať taktiež vďaka účasti v známej reality šou LAKY ROYAL z dielne OKTAGON MMA.

Napätie ani po tomto vyjadrení neopadlo, práve naopak, začalo ešte výraznejšie gradovať. Na rade bol opäť raz Mayo Nidas. Tentoraz už neostalo iba pri slovách. „Vážne si sa len na toto zmohol? Na toto si lámal hlavu? Pozeraj, čo sa bude diať,“ stručne varoval popri nakladaní hnoja na sklápaciu korbu. Ten následne doviezol priamo pred bratislavský barbershop, v ktorom Kris The B pracuje, pričom ho vyklopil priamo pred vchod: „Tie hovná, ktoré ti idú z huby, som ti teraz doniesol naspäť.

Fight Night Challenge
Fight Night Challenge
Zdroj: Mayo Nidas

Siedmy turnaj Fight Night Challenge sa uskutoční 26. októbra 2024. Hostiť ho bude Národné basketbalové centrum v hlavnom meste Slovenska. Mená známych osobností, profesionálnych športovcov, ale aj celebrít, ktoré vkročia do ringu, bude organizácie postupne zverejňovať na sociálnych sieťach. Vstupenky si je už teraz možné zaistiť v sieti predpredaj.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Fight Night Challenge, Zdroj foto: Fight Night Challenge
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies