Vo Svrčinovci došlo k vážnej dopravnej nehode, maloletý chlapec utrpel zranenia po strete s nákladným autom + FOTO

NETKY.SK • 11 Júl 2024, 12:11 • 2 min
Vo Svrčinovci došlo k vážnej dopravnej nehode, maloletý chlapec utrpel zranenia po strete s nákladným autom + FOTO

SVRČINOVEC - V ranných hodinách došlo vo štvrtok 11. júla v obci Svrčinovec k vážnej dopravnej nehode na ceste I/11B, z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu nákladného motorového vozidla značky Man a maloletého chlapca.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa žilinskej krajskej polície Zuzana Šefčíková, chlapec utrpel zranenie, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz do nemocnice. Na miesto bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy. 36-ročný vodič nákladného vozidla sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

"Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. Na miesto bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy. Vec si na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci. Ďalšie okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," uviedla Zuzana Šefčíková.

Žilinská krajská polícia upozorňuje na predchádzanie tragédiám na cestách. Z toho dôvodu žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne a plne sa venovali vedeniu vozidla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Polícia SR-Žilinský kraj, Foto: FB/Polícia SR-Žilinský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies