Letisko M. R. Štefánika ponúka počas letnej sezóny o viac ako 300 parkovacích miest navyše + VIDEO

NETKY.SK • 11 Júl 2024, 13:41 • 2 min
Letisko M. R. Štefánika ponúka počas letnej sezóny o viac ako 300 parkovacích miest navyše + VIDEO

BRATISLAVA - Bratislavské Letisko M. R. Štefánika rozšírilo počas letnej sezóny svoje parkovacie kapacity pre verejnosť. Okrem parkovísk P1 a P2 pred budovou letiska otvorilo pre cestujúcich aj parkovisko P3, vzdialené od terminálu 1,5 kilometra.

slovakia

left justify in out

Počas letnej sezóny je tak pre verejnosť k dispozícii o 338 parkovacích miest viac. Cestujúcich navyše k budove letiska bezplatne prepraví letiskový mikrobus.

"V období od júna do konca septembra zaznamenávame zvýšený záujem cestujúcej verejnosti o parkovacie miesta na letisku v Bratislave. Počas leta preto ponúkame cestujúcim aj možnosť zaparkovať na parkovisku P3, ktoré sa nachádza tri minúty jazdy od letiska, návštevníkom následne zabezpečíme odvoz," uviedol generálny riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Dušan Novota. Parkovacie miesta si na všetkých troch parkoviskách môžu cestujúci rezervovať online.

Návštevníci po zaparkovaní na parkovisku P3 kontaktujú vodiča na telefónnom čísle +421 903 414 426.

Letisko M. R. Štefánika disponuje tromi parkoviskami pre verejnosť. Parkovisko P1 s kapacitou 106 parkovacích miest slúži na krátkodobé parkovanie počas dňa, umožňuje naloženie a vyloženie cestujúcich do 15 minút zdarma a poskytuje aj hodinu parkovania zdarma pre držiteľov preukazu ŤZP.

Parkovisko P2 ponúka 670 parkovacích miest pre dlhodobé zaparkovanie áut dovolenkárov. Cenovo výhodnejšie parkovisko P3 má kapacitu 338 miest a zvýšilo celkovú kapacitu parkovísk pre verejnosť na 1 114 miest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Netky, Foto: Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies