Dráma na palube lietadla Ryanair: Chlapec utrpel popáleniny tretieho stupňa

NETKY.SK • 29 Júl 2024, 14:35 • 2 min
Dráma na palube lietadla Ryanair: Chlapec utrpel popáleniny tretieho stupňa

MEMMINGEN - V nemeckom Memmingene muselo v utorok núdzovo pristáť lietadlo spoločnosti Ryanair. Počas letu z Londýna do talianskeho Brindisi sa deväťročný chlapec popálil horúcim čajom a spôsobil si popáleniny tretieho stupňa. Informoval o tom portál Mirror.

slovakia

left justify in out

Popáleniny boli natoľko vážne, že si vyžadovali okamžité lekárske ošetrenie. Boeing 737 tak v polovici svojho letu musel neplánovane pristáť na letisku Allgau v bavorskom Memmingene, odkiaľ ho záchranári letecky prepravili do nemocnice.

Policajti v rámci vyšetrovania uviedli, že incident nezavinila žiadna tretia strana a že chlapec sa obaril kvôli svojej neopatrnosti. Lietadlo nakoniec v Taliansku pristálo s dvojhodinovým meškaním.

Podobný prípad sa stal v roku 2022, kedy sa pri lete z Benátok obarilo horúcim čajom osemročné dievčatko. Letecká spoločnosť musela zaplatiť odškodné vyše 4-tisíc eur, pretože viečko nebolo dostatočne zatvorené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Mirror, Foto: SITA / AP
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies