Vážna nehoda na východe Slovenska. Medzi zranenými aj MALÉ DETI

NETKY.SK • 2 August 2024, 08:42 • 2 min
Vážna nehoda na východe Slovenska. Medzi zranenými aj MALÉ DETI

SABINOV - Záchranári transportovali dvoch dospelých a dve deti s rôznymi zraneniami na traumatologické oddelenie do nemocnice v Prešove.

slovakia

left justify in out

Na pomoc k vážnej nehode pri obci Ražňany (okres Sabinov), smerom na Ostrovany, letel vo štvrtok večer záchranársky vrtuľník.

Na miesto nehody boli vyslané tri posádky RZP. Prvotné informácie hovoria o štyroch zranených, z toho dve sú deti vo veku približne 2 a 5 rokov.

Auto vpálilo do stromu v tak veľkej rýchlosti, že ho zlomilo.

Auto malo pri obci Ražňany naraziť do stromu. "Na mieste má byť viac zranených osôb, preto sme na miesto vyslali jednu posádku rýchlej lekárskej pomoci, dve posádky rýchlej zdravotnej pomoci a jednu posádku leteckých záchranárov,“ uviedol zástupca hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Richard Bolješik.

Záchranári podľa jeho slov transportovali dvoch dospelých a dve deti s rôznymi zraneniami na traumatologické oddelenie do nemocnice v Prešove.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: teraz.sk, Ilustračné foto: FB/Záchranná zdravotná služba NsP Brezno
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies