Vo filme MIKI budú aj luxusné autá mafiánskeho bossa. Tvorcovia filmu zabezpečili identické modely

NETKY.SK • 6 August 2024, 16:22 • 2 min
Vo filme MIKI budú aj luxusné autá mafiánskeho bossa. Tvorcovia filmu zabezpečili identické modely

BRATISLAVA - MIKI patrí k najočakávanejším slovenským filmom tohto roku. Príbehovo sa zameriava na bývalého mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka, ktorého stvárnil herec Milan Ondrík. Do našich kín príde už 15. augusta a ukáže ti život slovenskej mafie v 90. rokoch.

slovakia

left justify in out

Vo filme sú použité dôveryhodné rekvizity a niektoré z áut sú presné modely tých, na ktorých sa černákovci vozili. V snímke sa objaví až 200 modelov retro áut.

Mafiánsky boss začínal ako vodič autobusu a model, na ktorom jazdil, sa objaví aj v novom filme. Jedným z áut, ktoré vlastnil už ako šéf podsvetia, je Mercedes Benz 500 SEL. Hovorí sa, že tento model mal byť jedným z jeho najobľúbenejších. No a práve auto, ktoré mal najradšej, uvidíte aj v trileri MIKI.

 

Jeho manželka sa vozila na luxusnom kabriolete

Snímka nebude mapovať len život mafiánskeho bossa, ale aj jeho rodiny a blízkeho kruhu známych. Súčasťou bude aj postava jeho bývalej manželky Ivety Černákovej, ktorú stvárnila Rebeka Poláková. Partnerka „Mikiho“ sa vozila na Mercedese SL. Aj tento model auta uvidíte vo filme.

Počas sledovania si budete môcť všimnúť aj BMW Alpina B12 či Toyotu Land Cruiser, ktorú dal Černák do daru farárovi. Urobil tak pri príležitosti pohrebu svojho brata.

obrazok
Mercedes SL
Zdroj: Cinemart
obrazok
BMW Alpina B12
Zdroj: Cinemart
obrazok
Mercedes Benz 500 SEL
Zdroj: Cinemart


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Refresher, Foto: MIKI
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies