Vodičovi spravili policajti na D1 v smere do Žiliny spomienkovú fotografiu za 800 eur + FOTO

NETKY.SK • 6 August 2024, 15:35 • 2 min
Vodičovi spravili policajti na D1 v smere do Žiliny spomienkovú fotografiu za 800 eur + FOTO

ŽILINA - Slovenské diaľnice nie sú tým správnym miestom na testovanie vlastných rýchlostných limitov. Dokazuje to aj nedávny prípad vodiča, ktorý bol prichytený pri prekročení rýchlosti o desiatky kilometrov za hodinu.

slovakia

left justify in out

"Policajti z diaľničného oddelenia PZ Krajského dopravného inšpektorátu v Žiline uplynulú nedeľu, zistili priestupok vodiča, ktorý jazdil na osobnom motorovom vozidle po diaľnici D1 ponad centrum Považskej Bystrice v smere na Žilinu," spresňuje polícia na sociálnej sieti.

V uvedenom úseku hovoria pravidlá cestnej premávky o najvyššej dovolenej rýchlosti jasne 130 km/h. Vodič osobného auta značky Audi sa však pravidlá rozhodol ignorovať a diaľnicou uháňal rýchlosťou až 219 km/h.

Za prekročenie rýchlosti o takmer 90 km/h bola motoristovi uložená bloková pokuta vo výške 800 eur

"Jazdite zodpovedne," pripomína opäť polícia, ktorá sa s následkami nezodpovednej jazdy stretáva po celom Slovensku každý deň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj, Foto: topspeed.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies