Deadpool a Wolverine priniesol nový svetový rekord: Použili najviac lietajúcich dronov

NETKY.SK • 7 August 2024, 15:56 • 3 min
Deadpool a Wolverine priniesol nový svetový rekord: Použili najviac lietajúcich dronov

Počas propagačného predstavenia pre film Deadpool a Wolverine bol prekonaný Guinnessov svetový rekord v počte lietajúcich dronov na zobrazenie fiktívnej postavy. V noci na stredu o tom informovala agentúra UPI.

slovakia

left justify in out

Na vytvorenie obrazu komiksového hrdinu Deadpoola, ktorého vo filme stvárňuje Ryan Reynolds, použila spoločnosť Sky Elements počas Comic-Conu v San Diegu 1599 lietajúcich dronov.

Rekord krátko na to prekonala pri vyobrazení iného komiksového hrdinu – Wolverinea, keď použila 1607 dronov. Vo filme ho hrá Hugh Jackman.

Spoločnosť Sky Elements tým prekonala svoj vlastný rekord z Vianoc 2023, keď z dronov vytvorila postavu Luskáčika z rovnomennej rozprávky.

"Hlavným cieľom spoločnosti pri prekonávaní tohto rekordu bolo ukázať naše schopnosti dosiaľ nevídaným spôsobom. Vizuálne predstavenia využívajúce drony sú ako médium pripravené na rozpovedanie tých najväčších príbehov. Sky Elements preto bude k tomuto médiu priťahovať pozornosť celého sveta vždy, keď sa naskytne príležitosť," uviedol pre Guinessovu knihu rekordov Tyler Kubicz, produkčný manažér spoločnosti Sky Elements.

Deadpool & Wolverine, najočakávanejší komiksový film roku 2024, mieri práve kín. Diváci sa opäť môžu tešiť na poriadnu dávku akcie, napätia a humoru, ktorý si rozhodne neberie servítky. Wade Wilson (Ryan Reynolds), známy ako jedna najobľúbenejších postáv marvelovských komiksov Deadpool, sa zotavuje zo zranení a žije pokojným životom obyčajnému mužovi. Po boku má svoju krásnu milovanú Vanessu a roky v červenom kostýme sú pre neho už len spomienkou. To sa ale rýchlo zmení vo chvíli, keď ho chce organizácia TVA poslať na novú misiu. Jeho domovská planéta čelí doposiaľ nevídanému existenčnému nebezpečenstvu a on je jediný, kto túto hrozbu dokáže odvrátiť. Nestačí na to ale sám, potrebuje svoje sily spojiť sa s Wolverinom (Hugh Jackman), ktorý ale z tejto úlohy nie je vôbec nadšený…



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: UPI, Cinemacity, Foto: Deadline
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies