10-ročné dievčatko sa v Labe utopilo pred očami svojich rodičov!

NETKY.SK • 9 August 2024, 14:07 • 2 min
10-ročné dievčatko sa v Labe utopilo pred očami svojich rodičov!

HAMBURG - Malé dievča zmizlo pod hladinou. Záchranári po dlhých hodinách odvolali pátranie.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok popoludní prijali záchranári hlásenie, že sa v Labe v Hamburgu-Blankenese topí malé dieťa. Na miesto okamžite vyrazili všetky záchranné zložky.

Hovorca hasičov pre Bild povedal, že sa nevzdávali nádeje. Na mieste po desaťročnom dievčatku, ktoré zmizlo pod hladinou pred zrakom vlastných rodičov, pátralo 50 hasičov a záchranárov a 5 člnov.

Nad riekou krúžil policajný vrtuľník, drony a privolaní boli aj potápači, ktorí priviezli sonar. Pátranie prebiehalo dlhé hodiny, no telo dievčatka nenašli. Do poslednej chvíle sa nechceli vzdať. 

"Je to pre nás obzvlášť trýznivá operácia," povedal pre ASB Zeitung hovorca hasičov. O zdrvených rodičov sa po celý čas starali kapláni. Neskoro večer bolo pátranie odvolané. Dievča sa nájsť nepodarilo a podľa hasičov sa už v pátraní pokračovať nebude.

"Všetci sme hlboko zasiahnutí," dodal hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Bild, AFB, Foto: FB/DLRG Landesverband Hamburg e.V.
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies