Tragédia na cyklistických pretekoch v Brazílii: Ženu zavalil reprák, neprežila! + VIDEO

NETKY.SK • 12 August 2024, 10:42 • 2 min
Tragédia na cyklistických pretekoch v Brazílii: Ženu zavalil reprák, neprežila! + VIDEO

BAIÁNOPOLIS - Cyklistickú komunitu zasiahla tragická smrť brazílskej pretekárky Jaiane Fernandesovej. Pri pretekoch v meste Baianópolis v Brazílii 34-ročná cyklistka neprežila náraz do sústavy reprákových debien. Hrozivú nehodu, pri ktorej debny Fernandesovú doslova rozdrvili, zachytil prizerajúci sa divák. Zosnulá pretekárka po sebe zanechala dvoch malých synov.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa odohrala pred cieľovou rovinkou, spresnil britský web Mirror. Fernandesová vo vysokej rýchlosti narazila do prívesného vozíka, kde na korbe bola poskladaná sústava obrích reprákových dební. Následne na pretekárku debne spadli a doslova ju rozdrvili.

K Fernandesovej okamžite prišli na pomoc prizerajúci diváci aj zdravotníci. Pomoc bola márna, pretože pretekárka utrpela fatálne zranenie hlavy nezlučiteľné so životom. Zo záberov je zrejmé, že pri nehode spadol aj ďalší z pretekárov, ktorý však mohol pokračovať v pretekoch.

Majiteľ vozidla a prívesného vozíka z miesta nehody okamžite ušiel, spresnil server New York Post. Okolnosťami nehody sa potom začala zaoberať brazílska polícia. Fernandesová po sebe zanechala manžela a dvoch malých synov.

Tragická nehoda zasiahla brazílsku cyklistickú komunitu. "V mene celého tímu Dubai Bikers smútime nad smrťou cyklistu Jaiane Oliveirovej," uviedli organizátori osudných pretekov na Instagrame.

"Strata tejto výnimočnej osoby zanecháva hlbokú prázdnotu v našich srdciach," napísali ďalej. "Kiežby spomienky na ňu priniesli útechu a silu," dodali organizátori.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Mirror, New York Post, Foto: The Sun
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies