Energická Kate a zarastený William: Kráľovský pár prekvapil novým videom, poslal aj odkaz + VIDEO

NETKY.SK • 12 August 2024, 17:10 • 2 min
Energická Kate a zarastený William: Kráľovský pár prekvapil novým videom, poslal aj odkaz + VIDEO

LONDÝN - Princezná Kate a jej manžel William podporovali po celú dobu olympijských hier britských športovcov. A tesne pred nedeľným ukončením hier v Paríži prekvapili spolu s ďalšími celebritami na sociálnych sieťach nečakaným videom, v ktorom pochválili všetkých britských športovcov za ich úspechy. Informoval o tom web The People.

slovakia

left justify in out

V nedeľu olympijské hry skončili a zároveň sa na sociálnych sieťach objavilo jedno veľké prekvapenie. Princezná Kate a William zverejnili video, v ktorom pochválili športovcov za ich výkon. V snímke sa ale objavilo aj množstvo ďalších správ od ďalších celebrít, uviedol web The People. Medzi ne patrili napríklad Snoop Dogg, David Beckham či Emma Willisová.

„Od nás všetkých, ktorí sa pozeráme doma, gratulujeme tímu Veľkej Británie!“ povedala v príspevku princezná z Walesu. „Výborné, čo všetko ste dosiahli. Ste pre nás všetkých inšpiráciou,“ dodal princ z Walesu ku komentáru svojej ženy.

Kate Middletonová zaujala vo videu predovšetkým tým, ako šťastne a energicky vyzerala, napísal server Page Six. Keď v marci oznámila, že bojuje s rakovinou, nebola to pre Veľkú Britániu dobrá správa. Po chemoterapii, ktorú podstupuje od júna, však vyzerá oveľa lepšie a stále viac sa vracia k svojim kráľovským povinnostiam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: The People, Page Six, Foto: The People / X
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies