Peter Pellegrini sa chce stretnúť s premiérom aj s lídrami politických strán

NETKY.SK • 12 August 2024, 15:11 • 2 min
Peter Pellegrini sa chce stretnúť s premiérom aj s lídrami politických strán

BRATISLAVA - Prezident sa vyjadril, že pozorne sleduje politické dianie a jej konkrétne kroky vždy sledujú záujmy a potreby ľudí na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Prezident SR Peter Pellegrini sa k aktuálnym témam stretne postupne s premiérom Robertom Ficom, ministrami aj lídrami politických strán vrátane opozičných. Povedal to v reakcii na pondelkové vyjadrenia opozície. Zároveň poukázal na to, že namiesto výziev cez tlačové konferencie by mali opozičné strany využiť štandardné nástroje.

"Opozičné parlamentné strany majú štandardné nástroje, ktorými môžu a majú napĺňať svoj mandát od občanov. Namiesto výziev hlave štátu cez tlačové konferencie by mali využiť predovšetkým svoje kontrolné a politické mechanizmy v rámci Národnej rady SR, prípadne ďalších štátnych inštitúcií," poznamenali z odboru komunikácie Kancelárie prezidenta SR.

Prezident deklaroval, že pozorne sleduje politické dianie a jej konkrétne kroky vždy sledujú záujmy a potreby ľudí na Slovensku. "Nie záujmy politických strán," podotkol. Avizoval stretnutia k daným témam s predsedom vlády, ministrami i predsedami politických strán vrátane opozičných.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: teraz.sk, Foto: FB/Peter Pellegrini
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies