Sexi R'n'B diva Anita Soul vyzýva v novinke Lowkey všetky mamy a ženy, aby brali veci s ľahkosťou! + VIDEO

NETKY.SK • 13 August 2024, 10:43 • 3 min
Sexi R'n'B diva Anita Soul vyzýva v novinke Lowkey všetky mamy a ženy, aby brali veci s ľahkosťou! + VIDEO

Slovenská R'n'B diva Anita Soul predstavuje sviežu novinku Lowkey, ktorú venovala všetkým mamám a ženám! Autormi hudby sú Anita Soul a Eugen Vizváry, ktorý sa postaral aj o produkciu. Text napísal Adiss - Adam Miščík, mix a master zabezpečil Maiky Beatz. V klipe si so sexi Anitou zatancovala aj tanečníčka Lady Mel s dvoma dcérami. A účinkuje v ňom aj Rolls Royce z roku 1959, presne taký istý, ako má v klipe I’m still standing legendárny Elton John!

slovakia

left justify in out

„Nerob nič mama, iba hýb bokmi mama, nechaj to lowkey mama...“ Spieva v novinke Lowkey Anita Soul. Speváčka a skladateľka v nej vyzýva ženy, aby brali všetko s ľahkosťou a kľudne si na ulici aj zatancovali.

„Pieseň som chcela mať o tom, ako každá z nás potrebuje občas vypnúť zo všetkých tých povinností, ktoré sú väčšinou len „naše“. A že je v poriadku si niekedy dopriať svoju vlastnú pohodičku. A neznamená to, že sme zlé alebo sme zlyhali, pretože každá žijeme a staráme sa o svoje deti, prácu, muža a domácnosť najlepšie ako vieme, aj keď to každá robíme inak. A robíme to správne! Neexistuje žiadna príručka na to, ako žiť svoj život. Hlavné je, aby sme boli šťastné a aby boli šťastní aj tí okolo nás. Každá žena si môže ujsť do svojho ružového sveta, kde nemusí nič. Berme všetko s ľahkosťou a poďme po ulici kľudne aj tak, že budeme tancovať a spievať si. Aj keď máme práve ťažký deň, lebo ten prejde a príde zasa nový a ten bude oveľa krajší ako ten predtým!“ vyznala sa Anita Soul.

obrazok
Zdroj: Lenka Filipeje
obrazok
Zdroj: Lenka Filipeje
obrazok
Zdroj: Lenka Filipeje

Exotický klip režíroval Adam Lapšanský. Námet aj scenár má na konte samotná speváčka. Za kameru sa postavil Richard Wagner.

„Veľmi som chcela spojiť zeleň a stromy života so ženami a to sa mi podarilo! Napadlo mi, že trochu exotiky získam jedine v predajni stromov olivovníka, ktorý obdivujem. A tiež paliem a kvetov. Väčšinu klipu som preto nakrútila v krásnych priestoroch predajne Queen Garden, ktorú som objavila nedávno, keď som chcela kúpiť olivovník do záhrady,“ s úsmevom prezradila Anita Soul.

Sexi Anita označila nakrúcanie klipu Lowkey za najnáročnejšie v svojej kariére!

„Vybrala som si totiž najhorúcejší deň a fakt že to nebola žiadna sranda. Počas prvej polovice natáčania som to ledva zvládla, možno som mala aj úpal. Ale celý štáb a aj dievčatá, ktoré som si do klipu pozvala, to dali tak statočne, že sama som bola prekvapená, s akou náladou a dobrou energiu prišli. Od začiatku až do konca nakrúcania boli všetci nápomocní, veľmi im ďakujem. Síce sme boli celé spotené, makeup sa nám topil a vlasy boli na chrbtoch mokré, ale výsledok je top!“ hovorí o klipe Anita.

obrazok
Zdroj: Lenka Filipeje
obrazok
Zdroj: Lenka Filipeje

V klipe účinkujú tanečníčky Melánia Kasenčáková alias Lady Mel, Emika, Martina Obšitníková a Kiara Paulen. Okrem toho aj krásny veterán. Anita si zohnala Rolls Royce z roku 1959, presne taký istý, ako má vo svojom klipe I’m still standing legendárny Elton John.

„Do klipu som veľmi chcela zapojiť aj jazdu autom. Konkrétne starým veteránom, ktoré milujem. A tak si v klipe zahral Rolls Royce z roku 1959, aký má aj Elton John! Takýchto áut je na svete približne 170 kusov. To auto vyzerá tak štýlovo, že celému klipu dodal šmrnc. A dokonca sa na ňom mohli povoziť aj deti z klipu, najväčší zážitok mal z neho môj syn. Vo videoklipe si zahrali ženy, ktoré poznám dlhé roky a mám ich rada. Tanečníčka Lady Mel tancuje v klipe a objaví sa tam aj so svojimi dvoma krásnymi dcérami. Zahrala si v ňom aj fotografka Lenka Filipeje, ktorá mi robí pri nakrúcaniach klipov krásne fotky,“ uzatvára Anita Soul. 

Speváčka Anita Soul má na konte tri albumy, množstvo singlov a zahraničných spoluprác. Je vyhľadávanou speváčkou u popredných interpretov a muzikantov. Spolupracovala s nositeľom Grammy Robertom Glasperom, ale aj Rytmusom, Oskarom Rózsom, Martinom Valihorom, Majkom Spiritom, Monikou Bagárovou, Chrisom Daveom či Poogie Bellom.

Facebook: https://www.facebook.com/AnitaSoul.SK/?locale=sk_SK

Instagram: https://www.instagram.com/anitasoulofficial/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
Zdroj: NK Factory, Foto: Lenka Filipeje
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies