Zlaté Moravce: Nafetovaný šofér v aute plnom drog!

NETKY.SK • 16 August 2024, 18:12 • 2 min
Zlaté Moravce: Nafetovaný šofér v aute plnom drog!

ZLATÉ MORAVCE - Vodič bol podrobený drogovému testu s pozitívnym výsledkom na amfetamín a metamfetamín. Súhlasil aj s vykonaním toxikologického vyšetrenia v nemocnici, ktoré potvrdilo pozitívny výsledok na metamfetamín.

slovakia

left justify in out

Policajti zo Zlatých Moraviec odhalili muža, ktorý šoféroval pod vplyvom drog. Ďalšie viezol v aute, potvrdilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajti spozorovali vozidlo Fiat Croma na Továrenskej ulici v Zlatých Moravciach. Malo poškodený predný ľavý svetlomet a nefunkčné osvetlenie evidenčného čísla vozidla. Vodič sa pri kontrole správal nervózne a mal rozšírené zreničky, požitie omamných a psychotropných látok však popieral.

Vykonanou dychovou skúškou nebola zistená prítomnosť alkoholu. Vodič bol podrobený drogovému testu s pozitívnym výsledkom na amfetamín a metamfetamín. Súhlasil aj s vykonaním toxikologického vyšetrenia v nemocnici, ktoré potvrdilo pozitívny výsledok na metamfetamín.

Svojím konaním sa vodič dopustil priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, policajti mu zadržali vodičský preukaz.

Počas kontroly 25-ročný muž vydal policajtom aj jeden kus papierovej skladačky s obsahom bielej kryštalickej látky a jedno priesvitné plastové vrecúško s obsahom bielej kryštalickej látky. Následne bol obmedzený na osobnej slobode a predvedený na policajné oddelenie z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov.

Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj, Ilustračné foto: freepik.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies