Vajnory ožívajú hudbou: Festival Lovestream 2024 +VIDEO

NETKY.SK • 17 August 2024, 12:35 • 2 min
Vajnory ožívajú hudbou: Festival Lovestream 2024 +VIDEO

Bratislavské Vajnory tento víkend hostia tretí ročník festivalu Lovestream, najväčšieho hudobného podujatia leta. Od 16. do 18. augusta sa na starom letisku predstavia viac než dvadsiatka známych umelcov vrátane Rity Ory a 50 Centa, pričom návštevníci môžu očakávať pestrý a vzrušujúci program.

slovakia

left justify in out

Bratislavské Vajnory sú tento víkend centrom hudobného života.

Na starom letisku sa koná tretí ročník festivalu Lovestream, najväčšieho hudobného podujatia leta.

V rozsiahlej festivalovej oblasti, ktorú vďaka tomuto podujatiu vidí Slovensko iba zriedka, sa počas troch dní od piatku 16. augusta predstavia viac než dvadsiatka interpretov.

Prvý deň sa na hlavnom pódiu, ktoré má nevídané rozmery a vybavenie, rozbiehal izraelský multiinštrumentalista a spevák Dennis Lloyd so svojím hitom "Nevermind".

Následne sa predstavila mladá arménska speváčka Rosa Linn, známa svojím hitom "Snap".

V horúcom počasí sa obaja interpreti úspešne zhostili svojej úlohy.

Večerný program prvého dňa otvorila známa česká hip-hopová dvojica Calin a Viktor Sheen. Calin, ktorý pochádza z Moldavska, a Viktor Sheen z Kazachstanu, predstavili svoj spoločný album "Roadtrip", ktorý vydali vo februári 2023 a získal viaceré ocenenia.

Hlavnou hviezdou večera bola britská popová ikona Rita Ora. Tá sa v súčasnosti radí medzi popredné britské interpretky nielen vďaka svojmu spevu, ale aj vizáži a oblečeniu. Pred tisíckami fanúšikov predviedla skladby ako "Ritual", "Let You Love Me", "Black Widow", "Hot Right Now", "Anywhere", "You Only Love Me" a cover "Dancing Queen" od skupiny ABBA.

Pre tých, ktorí si chceli užiť viac tanečnej atmosféry, prišiel na rad americký raper a producent 50 Cent. Svojim setom, v ktorom zazneli skladby ako "Candy Shop", "Hate It Or Love It", "Window Shopper", "Ayo Technology", "In Da Club", "Many Men" a "Baby By Me", rozprúdil festivalový areál.

Počas hodiny a pol trvajúceho vystúpenia pódium ožilo nielen 50 Centom, ale aj jeho spoluúčinkujúcimi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: lovestream
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies