Nehoda v Nižnej Šebastovej: Zrážka dvoch áut a trolejbusu si vyžiadala štyroch zranených

NETKY.SK • 18 August 2024, 08:40 • 2 min
Nehoda v Nižnej Šebastovej: Zrážka dvoch áut a trolejbusu si vyžiadala štyroch zranených

V sobotu večer došlo v Nižnej Šebastovej v okrese Prešov k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili dve autá a linkový trolejbus. Nehoda, ktorá sa stala krátko pred 21:00 na križovatke ulíc Herlianska a Vranovská, si vyžiadala štyroch zranených. Na mieste zasahovali hasiči, ktorí zraneným poskytli predlekársku pomoc a zabezpečili havarované vozidlá.

slovakia

left justify in out

V Nižnej Šebastovej v okrese Prešov došlo v sobotu (17.8.) večer k zrážke dvoch áut a linkového trolejbusu, pri ktorej sa zranili štyria ľudia.

K nehode, ktorá sa stala krátko pred 21:00, poskytlo informácie operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ).

Podľa operačného dôstojníka KR HaZZ sa nehoda odohrala na štátnej ceste I/18 na križovatke ulíc Herlianska a Vranovská.

"Na mieste zasahovali piati príslušníci s dvoma kusmi techniky. Zraneným poskytli prvú predlekársku pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel záchrannej zdravotnej služby, ktorá ich previezla na ďalšie ošetrenie do najbližších zdravotníckych zariadení. Následne zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín," uviedol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text: KR HaZZ, Ilustračné foto: Freepik
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies