Festival LOVESTREAM čaká posledný deň nadupaný program, jednodňové lístky zo soboty platia aj dnes!

NETKY.SK • 18 August 2024, 15:15 • 2 min
Festival LOVESTREAM čaká posledný deň nadupaný program, jednodňové lístky zo soboty platia aj dnes!

Festival LOVESTREAM zažil počas sobotňajšieho programu búrky aj dážď. Musel preto urobiť malé zmeny v programe. Dnes pokračuje nadupaným programom, v ktorom sa slovenským fanúšikom predstavia Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Tiesto a mnohí ďalší. Jednodňové lístky zo soboty platia aj dnes. Stretneme sa na letisku vo Vajnoroch!

slovakia

left justify in out

Vzhľadom na varovanie prvého stupňa pre búrky a bleskovú aktivitu sa krízový štáb festivalu LOVESTREAM včera podvečer rozhodol dočasne prerušiť program festivalu.

„Bolo potrebné zabezpečiť stavby a udržať ľudí v bezpečnej vzdialenosti od potenciálne nebezpečných objektov, ako sú napríklad veľkokapacitný stan a hlavné pódium. Zároveň sme zastavili všetky sprievodné akcie na festivale. Návštevníkom sme umožnili odísť z areálu do svojich áut. O vzniknutej situácii sme informovali na sociálnych sieťach, na webe, na veľkoplošnej LED obrazovke, ako aj prostredníctvom moderátora. Po zvážení všetkých rizík sme sa približne po hodine rozhodli pokračovať v programe,“ vysvetlila Erika BarkolováLOVESTREAM festivalu.

Včerajšie počasie skomplikovalo aj dopravu. Dokonca zapríčinilo zrušenie letu DJského dua Dimitri Vegas & Like Mike.


„Vzhľadom na to, že umelci chcú vystúpiť pred slovenským publikom na LOVESTREAM Festivale, sme sa po vzájomnej komunikácii s manažmentom DJ Tiësta rozhodli, že Dimitri Vegas & Like Mike vystúpia dnes, v nedeľu, pred DJ Tiëstom o 20:30. Fanúšikovia LOVESTREAM Festivalu tak získajú extra zážitok. Jednodňové lístky zo soboty platia aj dnes,“ pozýva na dnešný program Erika Barkolová.


Všetky informácie nájdete na https://www.lovestream.sk/lineup.php

Obrazok


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: Nora Krchňáková- NK FACTORY s.r.o.
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies