Počasie Pondelok

NETKY.SK • 19 August 2024, 05:07 • 2 min
Počasie Pondelok

Predpoveď počasia na 19.08.2024 (Pondelok)

slovakia

left justify in out

Nad strednou Európou sa bude rozpadávať zvlnené frontálne rozhranie spojené s tlakovou nížou nad centrálnym Stredomorím.

NOC:

Prevažne veľká, miestami prechodne zmenšená oblačnosť - najmä na východe. Na mnohých miestach prehánky, dážď, lokálne búrky - aj intenzívne. Na východe zrážky len ojedinele.
Najnižšia nočná teplota 20 až 15 st, v údoliach ojedinele chladnejšie. Slabý premenlivý vietor, pri búrkach prechodne zosilnie.

DEŇ:

Polooblačno až oblačno, miestami prechodne až zamračené. Ojedinele, v horských oblastiach miestami prehánky, dážď, ojedinele búrky. Teplo a dusno. Najvyššia denná teplota 28 až 33, na Kysuciach, Orave, Liptove, hornom Spiši a na Horehroní okolo 26 st. Teplota na horách vo výške 1 500 m okolo 18 st. Slabý, na západe postupne severný vietor 2 až 7 m/s (5 až 25 km/h). Pri búrkach prechodne zosilnie.

Zdroj: SHMÚ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: SHMÚ
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies