Bratislava: UKRADOL platobné karty, neskôr s nimi aj PLATIL

NETKY.SK • 22 August 2024, 14:09 • 2 min
Bratislava: UKRADOL platobné karty, neskôr s nimi aj PLATIL

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje trestný čin krádeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku.

slovakia

left justify in out

Bratislavskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri objasnení prípadu, ktorý sa stal 16. augusta v noci na ulici Mlynské Nivy v Bratislave.

"Neznámy páchateľ tam bez použitia násilia ukradol z bytu rôzne veci, vrátane bankomatových kariet, ktoré potom neoprávnene použil," informovali policajti na sociálnej sieti.

Polícia v súvislosti s týmto prípadom vyšetruje trestný čin krádeže spolu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Na sociálnej sieti zverejnila fotografiu osoby, ktorá by mohla poskytnúť dôležité informácie k objasneniu skutku.

"Vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie o totožnosti muža na zverejnených fotografiách, jeho súčasnom pohybe alebo pobyte, aby nás kontaktovali na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom našej sociálnej siete,“ apeluje polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies