Obec Obyce varuje pred medveďom +VIDEO

NETKY.SK • 25 August 2024, 12:30 • 2 min
Obec Obyce varuje pred medveďom +VIDEO

V obci Obyce v okrese Zlaté Moravce bola zaznamenaná prítomnosť medveďa. Šelma bola zachytená na fotopascu v lokalite Škripec v noci 23. augusta, čo naznačuje jej aktívny pohyb v tejto oblasti.

slovakia

left justify in out

Obec Obyce v okrese Zlaté Moravce upozorňuje na prítomnosť medveďa. V jej katastri sa totiž pohybuje šelma, ktorú zachytila fotopasca v lokalite Škripec v noci 23. augusta.

„Prosím návštevníkov lesov v katastri obce Obyce o opatrnosť hlavne za šera a potme. Poľovnícka fotopasca v lokalite Škripec nafotila dnes v noci tohto medveďa odhadom do 100 kg,„ napísal na sociálnej sieti starosta Milan Garaj.

V okrese Martin bol tiež zaznamenaný medveď. Poľnohospodárske družstvo GADER Blatnica zverejnilo video, na ktorom sa medveď pohybuje počas bieleho dňa v kukurici, ktorá je vysadená za obcou.

Medveď vybehol z kukurice po skončení žatvy na poli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text: SITA, Ilustračná Foto:
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies