Šefčovič a Pellegrini rokovali o budúcnosti Európskej komisie a energetickej bezpečnosti SR

NETKY.SK • 27 August 2024, 09:02 • 2 min
Šefčovič a Pellegrini rokovali o budúcnosti Európskej komisie a energetickej bezpečnosti SR

BRATISLAVA - Počas ich rozhovoru sa venovali témam súvisiacim s budúcim kreovaním EK a prioritami politiky EÚ na nasledujúce obdobie.

slovakia

left justify in out

Prezident SR Peter Pellegrini v pondelok v Prezidentskom paláci prijal Maroša Šefčoviča, kandidáta slovenskej vlády na komisára Európskej komisie (EK). Informáciu poskytol odbor komunikácie Kancelárie prezidenta SR.

"Vážim si vysokú profesionalitu a odbornosť Maroša Šefčoviča a verím, že aj v budúcej Európskej komisii tieto schopnosti potvrdí," uviedol prezident.

Počas ich rozhovoru sa venovali témam súvisiacim s budúcim kreovaním EK a prioritami politiky EÚ na nasledujúce obdobie. "Venovali sme sa aj strategickým otázkam týkajúcim sa vzťahov EK a SR, riešili sme energetickú bezpečnosť Slovenska a stabilitu dodávok ropy a plynu na Slovensko," doplnil Pellegrini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Kancelária prezidenta SR, Foto: FB/Peter Pellegrini
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies