Malajzia: Turistka sa náhle prepadla pod zem. Všetko zachytila kamera +VIDEO

NETKY.SK • 27 August 2024, 20:00 • 2 min
Malajzia: Turistka sa náhle prepadla pod zem.  Všetko zachytila kamera +VIDEO

KUALA LUMPUR - V Malajzii došlo k tragédii, ktorá otriasla nielen jej hlavným a najväčším mestom Kuala Lumpur. Jeho centrom sa prechádzala žena, ktorá tam bola na dovolenke, keď sa pod ňou zrazu prepadla zem a ona zmizla!

slovakia

left justify in out

Informuje o tom web Thereporter.my s tým, že udalosť sa odohrala v rušnej štvrti Little India 23. augusta tesne po ôsmej hodine ráno.

Spočiatku pokojnú prechádzku 48-ročnej turistky, ktorá sa skončila tragicky, zachytila priemyselná kamera. Na záberoch je vidieť, ako sa zem nečakane zosunie a žena zmizne vo vzniknutej diere.

Svedkom dramatickej udalosti bol aj muž sediaci na neďalekej lavičke, ktorého tiež vtiahlo do jamy, no podarilo sa mu zachrániť sa chytením kraja lavičky.

Na miesto okamžite dorazili záchranné zložky. Do pátrania sa pustili záchranári, policajti, hasiči aj ďalší špecialisti, celkovo približne stovka ľudí. Žiaľ, turistku z Indie sa počas prvého dňa nepodarilo nájsť.

Situáciu ešte viac skomplikovali silné dažde, ktoré sa vyliali do kanalizácie a prinútili záchranárov prerušiť pátranie. Obnovili ho 24. augusta, pričom rozšírili oblasť pátrania. Podľa záchranárov je šanca, že ju nájdu živú, mizivá. Podľa posledných správ je stále nezvestná.

Podobné tragédie nie sú úplne ojedinelé. Len deň predtým došlo na thajskom ostrove Phuket k zosuvu pôdy, pri ktorom zahynuli dvaja ruskí turisti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Thereporter.my, Foto: X / Volcaholic
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies