Košice: Muž chcel zastreliť ženu, udrel ju niekoľkokrát tyčou

NETKY.SK • 2 September 2024, 18:00 • 2 min
Košice: Muž chcel zastreliť ženu, udrel ju niekoľkokrát tyčou

KOŠICE - Na mieste činu sa nachádzal aj 67-ročný muž, ktorého svedectvo môže podľa polície významne prispieť k objasneniu prípadu.

slovakia

left justify in out

Polícia začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný v štádiu pokusu v súvislosti s násilným činom, ktorý sa stal v sobotu (31. 8.) popoludní v rodinnom dome v košickej mestskej časti Sever. O incidente informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

"Muž po slovnej výmene názorov vystrelil z doposiaľ nezistenej zbrane najmenej šesťkrát na 53-ročnú ženu, avšak náboje ju nezasiahli," uviedla Ivanová. "Žena utiekla do záhrady rodinného domu, kde ju muž prenasledoval a viackrát udrel kovovou tyčou do hlavy a tela. Útokom na životne dôležité orgány jej podľa predbežnej lekárskej správy spôsobil zranenia s predpokladanou dobou liečenia viac ako 42 dní," dodala Ivanová.

Na mieste činu sa nachádzal aj 67-ročný muž, ktorého svedectvo môže podľa polície významne prispieť k objasneniu prípadu.

"Ak máte informácie o tom, kde sa tento muž nachádza, alebo ste ho videli a môžete poskytnúť relevantné informácie o jeho pohybe, kontaktujte políciu na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo telefonicky na bezplatnom čísle 158," vyzýva verejnosť Ivanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Košiciach, Foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies