Festival zručností 2024: Ponúka vzdelávacie podujatia a aktivity +PROGRAM +VIDEO

NETKY.SK • 11 September 2024, 10:48 • 3 min
Festival zručností 2024: Ponúka vzdelávacie podujatia a aktivity +PROGRAM +VIDEO

BRATISLAVA - Festival zručností 2024 ponúka jedinečnú príležitosť pre každého, kto sa zaujíma o vzdelávanie a osobnostný rast.

slovakia

left justify in out

Druhý ročník Festivalu zručností 2024, ktorý organizuje Štátny inštitút odborného vzdelávania v spolupráci s Ministerstvom školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR, prináša bohatý program pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o rozvoj svojich zručností a o najnovšie trendy vo vzdelávaní.

Počas celého týždňa sa budú konať rôzne podujatia po celom Slovensku, ktoré budú zamerané na podporu celoživotného učenia a rozvoj zručností potrebných pre úspech v digitálnom veku.

Festival zručností 2024 ponúka jedinečnú príležitosť pre každého, kto sa zaujíma o vzdelávanie a osobnostný rast. Či už ste študent, pedagóg, odborník z praxe alebo sa jednoducho zaujímate o sebarozvoj, nájdete si tu niečo pre seba.

Pozvánka
Pozvánka
Zdroj: ŠIOV

23. september – Konferencia

Festival bude slávnostne otvorený konferenciou pre odbornú verejnosť v pondelok 23. septembra 2024 v Clarion Congress Hotel Bratislava. Účastníci konferencie budú mať možnosť diskutovať o aktuálnych témach v oblasti vzdelávania, ako sú technológie, inovácie a zručnosti potrebné pre úspech na trhu práce.

Program
Program
Zdroj: ŠIOV

23. – 27. september – Vzdelávacie aktivity

Počas celého týždňa sa budú konať workshopy, semináre a školenia po celom Slovensku. Tieto aktivity sú určené pre širokú verejnosť, vrátane žiakov, študentov, pedagógov i seniorov.

Harmonogram
Harmonogram
Zdroj: ŠIOV

25. september – Salón technológií

Téma "Budúcnosť vzdelávania s AI" prinesie množstvo inovatívnych riešení, ktoré je možné aplikovať vo vzdelávacom procese. Na svoje si prídu najmä pedagógovia, digitálni koordinátori a riaditelia škôl. Konferencia sa uskutoční vo Vedeckom parku UK v čase od 10:00 – 15:00 hodiny.

Návštevníkov čakajú prezentácie a praktické ukážky školení vo virtuálnej a zmiešanej realite, ponuka interaktívnych e-learningových kurzov, digitálne vzdelávacie hry, aplikácia, ktorá u študentov rozvíja kritické myslenie a riešiť sa bude aj kybernetická bezpečnosť na školách.

Program 25.9.
Program 25.9.
Zdroj: ŠIOV

26. september – Akadémia stredoškolských talentov

Skvelú možnosť ako odprezentovať svoj úspešný projekt dostanú žiaci stredných odborných škôl vo štvrtok 26. septembra 2024 od 9:00 do 12:00 v priestoroch SPACE UP na Záhradníckej 95 v Bratislave.

obrazok
Pozvánka
Zdroj: ŠIOV
obrazok
Pozvánka
Zdroj: ŠIOV

27. september – Prezentácia zručností pre verejnosť

Návštevníci majú možnosť zažiť interaktívny program a spoznať rôzne vzdelávacie organizácie na námestí M.R.Štefánika pred Euroveou. Celým programom od 14:00 do 18:00 bude sprevádzať Barbara "Babsy" Jagušák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: ŠIOV, MŠVVaM SR, Foto: digitalnakoalicia.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies