Angličan Bellingham a Francúz Tchouameni po zraneniach už trénovali s Realom Madrid

NETKY.SK • 16 September 2024, 18:19 • 2 min
Angličan Bellingham a  Francúz Tchouameni po zraneniach už trénovali s Realom Madrid

MADRID - Do zostavy futbalistov Realu Madrid sa po zraneniach vracajú anglický tvorca hry Jude Bellingham a francúzsky záložník Aurelien Tchouameni. Španielsky veľkoklub odštartuje svoju obhajobu titulu v Lige majstrov utorňajším domácim duelom proti VfB Stuttgart.

slovakia

left justify in out

V pondelok síce netrénoval s tímom brazílsky obranca Eder Militao, podľa trénera Carla Ancelottiho však bude k dispozícii. "Bellingham je na tom dobre, to isté môžem povedať aj o Tchouamenim. Militao potreboval ešte jeden deň na regeneráciu, ale zajtra s ním počítam," povedal Ancelotti.

Bellingham utrpel v polovici augusta zranenie lýtka a vynechal štyri predošlé zápasy "bieleho baletu". "Jeho návrat je fantastická správa. Je skvelé vidieť ho s nami opäť trénovať. S ním sme silnejší," uviedol obranca Dani Carvajal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz.sk, Foto: AFP / Thomas Coex
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies