Robert Pattinson opakovane zomiera v traileri sci-fi filmu Mickey 17 + VIDEO

NETKY.SK • 18 September 2024, 19:09 • 3 min
Robert Pattinson opakovane zomiera v traileri sci-fi filmu Mickey 17 + VIDEO

Predstavte si, že by nám technológia umožňovala po smrti preniesť vedomie do nového tela, identického s tým, ktoré sme využívali zaživa. Ďalej sa skúste zamyslieť nad tým, aké by to bolo, ak by súčasťou vášho zamestnania bolo opakované zomieranie stále znova a znova. Čosi také je údelom hlavnej postavy zábavného veľkofilmu Mickey 17, ktorý príde do kín 30. januára 2025 a práve teraz zverejnil svoj prvý trailer.

slovakia

left justify in out

Oscarom ocenený režisér Bong Joon Hoo (v slovenskom prepise známy aj ako Džun Ho-Pong), ktorý pred piatimi rokmi nadchol celý svet svojím filmom Parazit, pre filmových fanúšikov a fanúšičky tentoraz pripravil sci-fi snímku plnú hollywoodskych hviezd. Robert Pattinson sa v príbehu, odohrávajúcom sa počas skúmania novej zamrznutej planéty, predstaví ako svojský hrdina Mickey Barnes. Ten sa ocitne v mimoriadne nevďačnej situácii, keď zistí, že jeho zamestnávateľ vyžaduje, aby bol ako zamestnanec absolútne zapálený pre to, čo ho živí – pre zomieranie!

Okrem Roberta Pattinsona, ktorého poznáme z filmov Twillight, Tenet či Batman, sa vo filme objavia aj Steven Yeun (Walking Dead, Nie, nie), Naomi Ackie (Star Wars: Vzostup Skywalker, I Wanna Dance with Somebody), Toni Collete (Šiesty zmysel, Prekliate dedičstvo, Na nože) či Mark Ruffalo (Avengers, Chudiatko).

Režisér a scenárista Bong Joon Ho nie je na poli sci-fi žiadnym nováčikom. Žánrových fajnšmekrov na celom svete si získal už v roku 2006 snímkou Mutant, v ktorej úspešne kombinoval tzv. „monster movie“ s rodinnou drámou. V roku 2013 potom zaujal filmom Ľadová archa, v ktorého príbehu sa po svetovej apokalypse preživší utiahli do jedného neustále uháňajúceho vlaku. A v roku 2017 zarezonovala jeho snímka Okja, v ktorej sa dievčatko snažilo zachrániť svojho unikátneho zvieracieho spoločníka pred zákernými plánmi ziskuchtivej nadnárodnej korporácie.

Jedným z producentov filmu Mickey 17 je aj herec Brad Pitt, ktorého produkčná spoločnosť Plan B dáva šancu umelecky hodnotným, spoločensky dôležitým či autorským projektom. Novinka je filmovou adaptáciou knižného bestselleru Mickey7, ktorým v roku 2022 zaujal spisovateľ Edward Ashton. Do slovenských kín ju na konci januára prinesie distribučná spoločnosť Continental film.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Continental film, Foto: Continental film
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies