Celosvetový tour SHREK RAVE prichádza do Bratislavy: Milovníci rozprávky zoberte si kostým a príďte to roztočiť

NETKY.SK • 19 September 2024, 13:38 • 3 min
Celosvetový tour SHREK RAVE prichádza do Bratislavy: Milovníci rozprávky zoberte si kostým a príďte to roztočiť

Párty, alkohol, zábava a rave! Príďte sa zabaviť na jedinečnú svetovú tour, ktorá konečne prichádza na Slovensko! Shrek rave sa už tento september koná v Bratislave a bude to riadne divoké.

slovakia

left justify in out

Málokto z nás sa nájde, kto ešte nepočul o rozprávke Shrek. Hlavná postava, zelený zlobor, nás zabavila počas nášho detstva, stále však očakávame pokračovania krelených filmov. Vtipné dielo si obľúbili však nielen deti ale aj dospelí, ktorí si zamilovali jeho sarkastické narážky či dvojzmysly. 

Či už však máte tridsať, dvadsať a nech ste akokoľvek starí, Shrek prichádza na Slovensko - v podobe ravu! Shrek rave vás varuje, bude to poriadna párty.

Už v piatok - dvadsiatehosiedmeho septembra na vás čaká žúr ako žiadny iný.

Najväčšie skladby soundtracku Shreka

"Pripravte sa rozpútať svojho vnútorného zlobra na najfantastickejšej párty roka! Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť SHREK RAVE, šesťhodinovú extravaganciu, ktorá spája kúzlo univerza Shreka s elektrizujúcou tanečnou hudbou a živými vystúpeniami, vďaka ktorým budete celú noc spievať „I'm a Believer“!," víta vás hlavný web podujatia. 

Nezabudnuteľné DJ sety: Najlepší dídžeji v Spojenom kráľovstve udržia tanečný parket pri živote s energickou tanečnou hudbou na vrchole rebríčka počas rave intervalov. Ohromujúce prevedenia najväčších skladieb zo soundtracku Shreka na vás čakaj od samotného Shreka, oslíka aj víly. Množstvo zábavných performerov zažiari na pódiu.

Najlepší dídžeji v Spojenom kráľovstve udržia tanečný parket pri živote s energickou tanečnou hudbou na vrchole rebríčka počas rave intervalov.

Máte sa na čo tešiť.

 

Drinky ako z bažiny?

Na akcii nebudú chýbať ani tématické drinky. Tématika bažiny je k vašim službám. Zelené drinky na vás čakajú celý večer. Ponorte sa do sveta Shreka s veselými a zábavnými hrami, ako sú súťaže v jedení cibule. SHREK RAVE je udalosť, na ktorej nechcete chýbať! Zoberte svojich priateľov a príďte oblečený ako vaša obľúbená postava zo Shreka.

A nezabudnite: dess code je ZELENÁ. Nahoďte teda kostým v zelenej alebo len zelené tričko a pripojte sa do davu zelenej lavíny.

Miesto akcie je Majestic Music Club, Karpatská 3089/2, 811 05 Bratislava

Shrek 5 prichádza do kín!

Nezabudnite, že pokračovanie Shreka neminie. Novinka, Shrek 5, nastúpi do kín už prvého júla 2026. Piaty film o Shrekovi bude prvým zo série po 16 rokoch.

Zatiaľ čo námet k filmu ešte nebol zverejnený, ukázalo sa, že spolu s Myersom sa Eddie Murphy vracia ako Shrekov pomocník oslík a Cameron Diaz ako princezná Fiona. Dreamworks Animation oznámila návrat obľúbenej animácie a hviezd v príspevku na X, predtým Twitteri, začiatkom júla. Práce na Shrekovi 5 už začali , podľa Murphyho, ktorý povedal, že veci sa dali do pohybu „pred mesiacmi“. Naznačil tiež, že oslík by dokonca mohol dostať svoj vlastný vedľajší film.

„Nie príliš ďaleko, ale ďaleko... Shrek 5 príde do kín 1. júla 2026 s Mikeom Myersom, Eddiem Murphym a Cameron Diaz,“ napísali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
titulná foto: shrekraveofficial.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies