Netflix ohlasuje nový animovaný projekt v svete Cyberpunku v spolupráci s CD Projekt Red + VIDEO

NETKY.SK • 20 September 2024, 13:26 • 2 min
Netflix ohlasuje nový animovaný projekt v svete Cyberpunku v spolupráci s CD Projekt Red + VIDEO

Na Netflix sa chystá ďalší Cyberpunk. Zatiaľ však nepoznáme presné detaily a netušíme, ako to presne bude vyzerať, ale streamer potvrdil, že spolupracuje s CD Projekt Red na akomsi pokračovaní vynikajúceho anime Cyberpunk: Edgerunners.

slovakia

left justify in out

Vyzerá to tak, že tím, ktorý stojí za Cyberpunkom, má plné ruky práce a fanúšikovia anime by ho mali pozorne sledovať. Práve v roku 2022 debutoval anime seriál Cyberpunk: Edgerunners, ktorá poskytla AAA videohre zaslúžený impulz. Posádka CD Projekt Red spolupracovala so štúdiom Trigger na výrobe anime spolu s Netflixom. 

Počas včerajšieho živého prenosu podujatia Geeked Week spoločnosť Netflix Animation oficiálne oznámila svoju ďalšiu spoluprácu so spoločnosťou CD Projekt Red vo svete Cyberpunk... ale nepotvrdila, o čo pôjde.

Upútavka, ktorú si môžete pozrieť nižšie, je krátka a v skutočnosti len potvrdzuje "návrat do Night City". Inak streamovacia platforma len vyzýva fanúšikov, aby "zostali naladení".

Aj keď je táto správa vzrušujúca, nie je to veľký šok. Minulý mesiac štúdio CD Projekt Red naznačilo, že určite plánuje ďalšie animované projekty Cyberpunk.

"Čo sa týka animácie, určite plánujeme s Cyberpunkom urobiť viac a dúfam, že to je dostatočná odpoveď," povedal vtedy investorom generálny riaditeľ Michal Nowakowski. "Takže určite očakávajte viac, ale teraz nemôžem povedať viac," dodal.

CD Projekt Red a Netflix prvýkrát spolupracovali na cyberpunkovej sérii Edgerunners, ktorá debutovala v septembri 2022 s uznaním kritikov a fanúšikov. Dokonca pomohol podnietiť väčší záujem o Cyberpunk 2077, pričom fanúšikovia sa dožadovali druhej série.

Predchádzajúce vyjadrenia Nowakowského v tejto súvislosti oživili viac nádeje, ale stojí za zmienku, že Netflix ani CD Projekt Red neprezradili, či tento "návrat do Night City" bude druhou sezónou Edgerunners. Animovaný seriál nenechal práve otvorený priestor pre druhú sezónu a Netflix Animation by pokojne mohol rozprávať iný príbeh, ktorý by sa jednoducho odohrával v kyberpunkovom prostredí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, ComicBook, The Verge, Foto: República DG
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies