Policajná kontrola odhalila STOVKU vodičov pod vplyvom alkoholu!

NETKY.SK • 23 September 2024, 16:14 • 2 min
Policajná kontrola odhalila STOVKU vodičov pod vplyvom alkoholu!

BRATISLAVA - V pondelok ráno prebehla na celom Slovensku rozsiahla policajná kontrola, ktorá odhalila 119 vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu. Z nich malo 25 vodičov hladinu alkoholu presahujúcu jedno promile.

slovakia

left justify in out

V pondelok ráno prebehla na celom Slovensku rozsiahla policajná kontrola, počas ktorej bolo odhalených 119 vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu. Z výsledkov dychových skúšok vyplynulo, že 25 z týchto vodičov malo hladinu alkoholu presahujúcu jedno promile. Policajti tiež zaznamenali dva prípady, v ktorých vodiči požili iné návykové látky.

Do akcie sa zapojilo celkovo 674 policajtov, ktorí počas kontroly identifikovali 225 priestupkov. Hovorca Prezídia Policajného zboru Roman Hájek zdôraznil dôležitosť zodpovedného správania sa vodičov a apeloval na ich, aby sa vyhýbali jazde pod vplyvom akýchkoľvek návykových látok.

Polícia varuje, že jazda pod vplyvom alkoholu môže mať vážne následky, vrátane zadržania vodičského preukazu, pokuty alebo dokonca väzenia.

Týmto apelom chce polícia prispieť k zvýšeniu bezpečnosti na cestách a ochrane života všetkých účastníkov cestnej premávky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies