Ďalší veľký triumf excelentnej Chochlíkovej: Skúsenú Thajčanku prevalcovala aj so zranením! + VIDEO

NETKY.SK • 25 September 2024, 10:11 • 3 min
Ďalší veľký triumf excelentnej Chochlíkovej: Skúsenú Thajčanku prevalcovala aj so zranením! + VIDEO

Nič ju nezastaví! Hoci je niekoľko týždňov známe, že hviezdnu slovenskú bojovníčku Moniku Chochlíkovú čaká na jeseň operácia, ešte pred ňou vycestovala do obľúbeného Thajska na jeden súboj. Nechcela byť dlho bez zápasovej praxe a momentálne je už jasné, že toto málo vídané rozhodnutie bolo viac než správne.

slovakia

left justify in out

Sympatická “Volcano“ prežíva poriadne turbulentný rok, no jedna vec je istá – naďalej každému dokazuje, že právom patrí medzi absolútnu svetovú špičku v thajskom boxe. Koniec koncov, potvrdila to aj počas víkendového duelu v najprestížnejšej Muaythai organizácii na svete RWS. Na slávnom štadióne Rajadamnern v Bangkoku viala slovenská vlajka opäť veľmi vysoko.

Na úspešnú zástupkyňu trenčianskeho Victory Gymu čakala medzi pletivami nepríjemná domáca súperka Nong Ann. Síce Monika pred vystúpením neskrývala nervozitu, ale v ringu z nej všetky obavy opadli a predviedla učebnicový výkon, ktorý dvíhal divákov zo sedadiel. Pripísala si dominantné víťazstvo.

Obľúbená 28-ročná zápasníčka, ktorá začiatkom leta manželským zväzkom spečatila vzťah s trénerom a spolumajiteľom neustále napredujúceho projektu PML Tomášom Tadlánkom, nezostala svojej prezývke nič dlžná. Do súperky sa nekompromisne pustila hneď od úvodných sekúnd a vo vzduchu dokonca viselo predčasné ukončenie. Aj keď teda k totálnej erupcii nebezpečného vulkánu napokon nedošlo, bodovým rozhodcom nedala šancu na žiadny prekvapivý verdikt.

Už v prvom kole každému naplno ukázala, že zdravotné problémy, pre ktoré 25. septembra absolvuje plánovanú operáciu, ju vôbec neobmedzujú. Ostrieľanú protivníčku triafala veľmi presne a dominanciu navyše potvrdila tromi zhodeniami na zem. Pochopiteľne, vďaka tradične kvalitnej príprave Chochlíkovej neubúdali sily ani v ďalších dvoch dejstvách a v nastolenom trende pokračovala. Nong Ann sa márne snažil nájsť nejakú slabinu. Jedna z najväčších slovenských hviezd bojových športov si tak pred vynútenou prestávkou zlepšila náladu tým najlepším možným spôsobom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RWS, Zdroj foto: RWS
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies