Odhodlaný talent z PML si verí aj na tie najväčšie hviezdy: Ilušák túži po skalpe neporazeného Siváka!

NETKY.SK • 27 September 2024, 14:04 • 3 min
Odhodlaný talent z PML si verí aj na tie najväčšie hviezdy: Ilušák túži po skalpe neporazeného Siváka!

V prvú októbrovú sobotu sa fanúšikovia bojových športov môžu tešiť na jedenáste podujatie organizácie PML, ktoré opäť skombinuje disciplíny MMA, Muaythai a K1. V Šali napokon nebude chýbať okrem Roba Pukača, Romana Paulusa či Adama Horvátha z OKTAGON MMA ani česká stálica stand-upového umenia Patrik Ilušák (3-2). Päťka rebríčka v thajskom boxe do 75 kilogramov prijala ponuku na poslednú chvíľu a proti Maďarovi Henrikovi Koczóovi (10-2) zabojuje o návrat na víťaznú vlnu.

slovakia

left justify in out

Reprezentanta gymu Aplik Muaythai Praha čaká pod vlajkou neustále napredujúceho slovenského projektu už štvrté vystúpenie v tomto roku. Na začiatku februára v titulovej pyramíde potrápil nebezpečného Jakuba Ertela (5-1), následne si poradil s Jakubom Dobiašom a naposledy čelil kickboxerskému majstrovi sveta Štefanovi Mészárosovi (21-10). Berie jednu výzvu za druhou, a tak neváhal ani nad “short notice“ ponukou. Na juhu našej republiky nahradí Lukáša Kotlebu (13-4).

Z toho dôvodu Ilušák nestrácal čas a odcestoval na intenzívnu prípravu do českých Krkonoš. „Začali sme poriadne zostra, čaká nás už šestnásty tréning za týždeň. Ideme si po víťazstvo,“ povedal Patrik odhodlane v relácii Po stopách bojovníka PML a ohľadom súboja na poslednú chvíľu doplnil: „Je to síce o váhu vyššie, ako by som si želal, ale to mi neprekáža. Chcem byť stále aktívny, takže táto okolnosť nehrá žiadnu rolu. Som rád za ďalšiu šancu a zobral by som duel s kýmkoľvek.

Výzva hviezdnemu Sivákovi!

Patrik počas doterajšej kariéry svojimi schopnosťami v ringu zaskočil viacerých protivníkov a naďalej sa rapídne zlepšuje. Pri svojom enormnom nasadení nesúhlasí s odmenami celebritných bojovníkov v bizarných organizáciách. Čas od času ale ani on neunikne tejto atypickej forme relaxácie.

Aby toho nebolo málo, teoreticky si vie predstaviť účasť v jednom z kontroverzných projektov. Dokonca už má vyhliadnuté aj meno hviezdneho súpera. Koho má na mysli? „Počul som, že do toho ide neporazený Václav Sivák. Keby teda zvládol váhový limit do 71 kilogramov, pokojne by som si to s ním rozdal,“ zamyslel sa na záver rozhovoru Ilušák.

Sympatický český reprezentant sa rozhodne nebojí žiadnej výzvy, a to bude 5. októbra naplno chcieť ukázať divákom v Šali. Hoci ho proti Maďarovi Koczóovi nečaká nič jednouché, tradične sa môže oprieť o zdravé sebavedomie. Nuž, okrem tohto stretu fanúšikovia na podujatí PML 11 uvidia ďalších trinásť atraktívnych súbojov. Na juhu Slovenska nebudú chýbať ani hviezdne mená z MMA ako Robert Pukač (16-13-1) alebo Roman Paulus (7-4) a postojársku časť večera okorenia napríklad vystúpenia spomínaného Ertela s Mészárosom či hlavný ťahák celého turnaja – František Puraš (7-1-1) vs. Alex Fernandez (28-7-2). Lístky nájdete v sieti predpredaj.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
PML, Zdroj foto: PML
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies