Melania Trumpová odhalila šokujúce detaily o pokusoch o atentát na Donalda Trumpa: Keď ho vidíte na zemi a neviete, čo sa naozaj stalo +VIDEÁ

NETKY.SK • 26 September 2024, 11:48 • 3 min
Melania Trumpová odhalila šokujúce detaily o pokusoch o atentát na Donalda Trumpa: Keď ho vidíte na zemi a neviete, čo sa naozaj stalo +VIDEÁ

Bývalá prvá dáma Melania Trumpová sa podelila o svoje spomienky na to, ako sa dozvedela o dvoch pokusoch o atentát na život jej manžela v exkluzívnom rozhovore pre "Fox & Friends," čo je jej prvý televízny výstup za viac ako dva roky.

slovakia

left justify in out

Melania Trumpová v stredu povedala, že považuje za zázrak, že jej manžel prežil dva pokusy o atentát na jeho osobu, a prezradila, že sa rozčuľovala po tom, ako FBI prehľadala jej dom na Floride.

Vo svojom prvom televíznom rozhovore po viac ako dvoch rokoch bývalá prvá dáma povedala moderátorke relácie "Fox & Friends" Ainsley Earhardtovej, že sa snažila pochopiť, čo sa stalo, keď videla svojho manžela, bývalého prezidenta Donalda Trumpa, "na zemi" na mítingu v Butleri v štáte Pensylvánia 13. júla po tom, ako ho zasiahla guľka potenciálneho atentátnika.

"Bežala som k televízoru, pretáčala som to a sledovala som to," povedala Melania o svojom okamžitom konaní po tom, ako jej šéfka štábu oznámila, že jej manžel je v poriadku, ale že na zhromaždení došlo k streľbe.

"Keď som to videla... nikto ešte nevedel, čo sa stalo," pokračovala. "Keď ho vidíte na zemi a neviete, neviete, čo sa naozaj stalo."

54-ročná Melania uviedla, že 15. septembra bola v New Yorku, keď sa jej manžel stal ďalším terčom útoku ostreľovača, keď hral golf neďaleko ich sídla Mar-a-Lago v Palm Beach na Floride.

"Videla som to v televízii a hneď, ako som to videla v televízii, som mu znova zavolala a bol v poriadku, pretože tajná služba bola skvelá," povedala. "Chlapci, ktorí tam boli, ten tím, boli fantastickí. A myslím si, že obe udalosti, to boli naozaj zázraky. Ak sa nad tým naozaj zamyslíte, 13. júl bol zázrak. Ako... ako toľko, a on mohol, viete, nemohol byť s nami."

Atentátnik Thomas Matthew Crooks na zhromaždení v meste Butler v Pensylvánii vypálil na bývalého prezidenta niekoľko rán zo strechy budovy vzdialenej približne 130 metrov, než ho zastrelil protistrelec. Strely zasiahli Trumpovo ucho, zabili bývalého šéfa hasičov v Pensylvánii Coreyho Comperatoreho a zranili účastníkov zhromaždenia Davida Dutcha a Jamesa Copenhavena.

Bývalá prvá dáma zverejnila na sociálnych sieťach sériu klipov pred vydaním svojej vlastnej knihy memoárov "Melania", ktorá má vyjsť začiatkom októbra. Vo videu z 10. septembra, ktoré zverejnila na sieti X, predtým Twitter, vyzvala na poskytnutie ďalších odpovedí po tom, ako bol jej manžel takmer zabitý.

"Nemôžem si pomôcť, ale pýtam sa, prečo orgány činné v trestnom konaní nezatkli strelca pred prejavom?" spýtala sa. "V príbehu je určite niečo viac a my musíme odhaliť pravdu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Fox News, New York Post, Foto: AP Photo / Paul Sancya
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies