Strašidlá na Smolenickom zámku: Čarovný víkend plný dobrodružstva +VIDEO

NETKY.SK • 26 September 2024, 13:48 • 3 min
Strašidlá na Smolenickom zámku: Čarovný víkend plný dobrodružstva +VIDEO

SMOLENICE - Strašidelný víkend plný napätia, dobrodružstva a zábavy sa opäť vracia na Smolenický zámok! Ôsmy ročník obľúbeného podujatia Strašidlá na Smolenickom zámku, ktoré organizuje Občianske združenie Karpatoš, prinesie nový príbeh o mladíkovi Rofovi a odvážnej Nikolett.

slovakia

left justify in out

Občianske združenie Karpatoš si aj tento rok pripravilo nezabudnuteľný zážitok pre rodiny a milovníkov strašidelných príbehov. Už ôsmy ročník obľúbeného podujatia Strašidlá na Smolenickom zámku sa uskutoční 26. a 27. októbra 2024. Tento rok sa účastníci môžu tešiť na nový, pútavý príbeh, ktorý je naplnený dobrodružstvom a napätím.

Hlavnými hrdinami tohtoročného príbehu sú mladík Rofo a odvážna Nikolett, ktorých túžba objavovať svet ich zavedie k nečakaným dobrodružstvám. Na ceste za objavovaním narazia na loď obávaného pirátskeho kapitána Bielofúza, čo prinesie množstvo neočakávaných nástrah a vzrušujúcich momentov.

Divadelné predstavenie, ktoré trvá približne hodinu, sa odohrá v interiéri Smolenického zámku, kde si návštevníci môžu vychutnať atmosféru tejto magickej udalosti.

Okrem fascinujúceho príbehu sa návštevníci môžu tešiť na bohatý sprievodný program. Na všetkých čaká Strašičitáreň, kde budú pútavé strašidelné príbehy a tvorivé dielničky.

Záujemcovia si môžu vychutnať aj vystúpenia skupiny historického šermu URSUS, strašidelný fotokútik, a množstvo strašidiel, ktoré zľaknú malých aj veľkých. Podujatie sa bude niesť v duchu zábavy, kde nebudú chýbať remeselný trh, maľovanie na tvár a rôzne zábavné hry a aktivity.

Pre motoristov sú pripravené záchytné parkoviská v obci, označené informačnými tabuľami. Návštevníci sa môžu pohodlne a bezplatne dopraviť na Smolenický zámok prostredníctvom Strašibusu, ktorý bude k dispozícii zo zastávok a záchytného parkoviska.

Termíny konania podujatia:

  • 26. október 2024: 10:00 – 20:00 hod.
  • 27. október 2024: 10:00 – 19:00 hod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: OZ Karpatoš, Foto: kamsdetmi.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies