NHL opäť v Prahe! O2 aréna privíta Šabľozubých proti Diablom + VIDEO

NETKY.SK • 1 Október 2024, 13:39 • 2 min
NHL opäť v Prahe!  O2 aréna privíta Šabľozubých proti Diablom + VIDEO

NHL sa v rámci Global Series opäť vracajú do Česka. 4. a 5. októbra tak bude pražská O2 aréna hostiť duely medzi Buffalo Sabres a New Jersey Devils. Predstavia sa aj naše domáce hviezdy ako Ondrej Palat, Tomáš Nosek, či mladý Slovák Šimon Nemec.

slovakia

left justify in out

Po ročnej pauze sa NHL Global Series opäť vracia do Česka a my tak budeme mať jedinečnú možnosť sledovať napínavý duel medzi Buffalom Sabres a New Jersey Devils. 

Zápasy NHL Global Series 2024 vstúpia už do svojej 11. sezóny a konkrétne v Českej republike sa konajú už po 5-krát. Tento rok nám ponúknu dva duely, už vyššie zmienených Sabres proti Devils, a potom na 1. a 2. novembra sú naplánované ďalšie dve stretnutia medzi tímami Dallas Stars a Florida Panthers, ktoré sa odohrajú v Nokia Arene vo fínskom meste Tampere.

Pre Devils to bude druhý výlet do zámoria v rámci zápasov základnej časti a tretí pre Sabres a Panthers.

Zaujímavosťou je, že zo všetkých zúčastnených timov je až 32 účastníkov zo 7 európskych krajín a aj viacero zvučných tuzemských mien. 

Medzi najväčšie opory Sabres patrí švédsky obranca Rasmus Dahlin, zatiaľ čo medzi nastupujúce hviezdy sa radí bývalý hráč Mníchova JJ Peterka. V súčasnej zostave je aj český útočník Lukáš Rousek, a v nadchádzajúcej sezóne by sa mohol do tímu prebojovať aj forvard Jiří Kulich, ktorý bol vybraný ako 28. v prvom kole draftu 2022.

V zostave Devils nájdeme nielen švajčiarske hviezdy Nica Hischiera, Tima Meiera a brankára Akiru Schmida, ale aj českých útočníkov Ondřeja Paláta a Tomáša Noska. Zároveň sa tu objavuje aj veľký slovenský talent, obranca Šimon Nemec, ktorý bol druhou voľbou v drafte 2022.

Oba duely si budeme môcť pozrieť na staniciach Nova, NovaSport a Dajto. Ďalšia z možností je potom cez internet na NHL.TV, kde sa zápas dá sledovať buď naživo alebo neskôr zo záznamu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: NHL, Foto: prague
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies