Prešov: Hasiči a polícia zasahovali pre ohlásenie VÝBUŠNÉHO systému v aute

NETKY.SK • 1 Október 2024, 16:02 • 2 min
Prešov: Hasiči a polícia zasahovali pre ohlásenie VÝBUŠNÉHO systému v aute

PREŠOV - Hasiči a polícia zasahovali v pondelok večer na Jarkovej ulici v Prešove po nahlásení možného nástražného výbušného systému v aute zaparkovanom pri budove mestskej polície. Po prehľadaní vozidiel a dôkladnom preverení sa prítomnosť výbušniny nepotvrdila. Polícia pokračuje v bezpečnostných opatreniach na ochranu občanov.

slovakia

left justify in out

Hasiči a polícia zasahovali v pondelok večer na Jarkovej ulici v Prešove po ohlásení možného nástražného výbušného systému umiestneného na podvozku zaparkovaného auta pri budove mestskej polície.

Na miesto vyrazili traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Prešova spolu s jedným kusom techniky. Spolupracovali s policajnými zložkami pri prehľadávaní okolitých vozidiel.

Preverovanie zahŕňalo aj asistenciu psovoda so špeciálne vycvičeným psom na vyhľadávanie výbušnín. Po dôkladnej kontrole sa uloženie nástražného výbušného systému nepotvrdilo.

Hovorkyňa krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Miroslava Knišová informovala, že bezpečnosť občanov zostáva naďalej prioritou a polícia pokračuje v prijatých bezpečnostných opatreniach.

Hovorkyňa krajského riaditeľstva polície v Prešove Jana Ligdayová uviedla, že reálna hrozba sa nepotvrdila a bližšie informácie nie je možné poskytnúť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: FB/Hasičský a záchranný zbor
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies