Renato Moicano sa po zápase na UFC Paríž obul do organizácie a aj francúzskej vlády + VIDEO

NETKY.SK • 2 Október 2024, 10:43 • 2 min
Renato Moicano sa po zápase na UFC Paríž obul do organizácie a aj francúzskej vlády + VIDEO

Renato Moicano má po UFC Fight Night 243 problém so svojím oficiálnym poradím. Po brutálnej výhre navyše odsúdil francúzku demokraciu aj vládu.

slovakia

left justify in out

Hoci bol brazílsky veterán outsiderom, nestrácal čas a keď sa mu vďaka peknému takedownu podarilo získať kontrolu, Moicano využil tvrdé ,,ground n pund,, údery, následne prešiel do plného držania a zasypával Saint Denisa krutými lakťami. BSD vydržal a absorboval toľko úderov, koľko len mohol avšak nakoniec lekárom povedal, že nevidí na pravé oko. Zápas bol následne zrušený. 

Nakoniec to bol Moicano, kto odišiel s TKO výhrou. Hlavný zápas sa síce neskončil dramaticky, ale „Money“ dominoval od úvodného gongu. Oto vačšie bolo prekvapenie keď napriek pôsobivému výkonu zostal Moicano v rebríčku ľahkej váhy UFC na 11. mieste, čo sa mu nepáčilo a v pozápasovej reči dokonca naložil francúzskej vláde. „Prvýkrát vidím, že niekto zničí svojho súpera a nedostane sa nahor v rebríčku... Myslím, že aj novinári MMA milujú Macrona.“

Moicano mal pred aktualizáciou rebríčka pocit, že to tak bude. V relácii X sa pustil do vysvetľovania, prečo si väčšina bojovníkov, ktorí sú v rebríčku nad ním, nezaslúži svoje postavenie. Myslí si, že by mal byť zaradený na 6. miesto.

Po zápase komentátor UFC Michael Bisping urobil rozhovor s Miocanom pred davom sklamaných francúzskych fanúšikov. Zatiaľ čo Moicano zvyčajne nadával na domáce publikum alebo predniesol hlášku na adresu svojho ďalšieho cieľového súpera, „Money“ si nakoniec zobral na mušku francúzsku vládu. 

„Ľudia z Francúzska nie sú na nič, ale vláda vo Francúzsku je príšerná,“ povedal Moicano. „Francúzska revolúcia v roku 1789 sa pokúsila vymazať Boha z mapy.“ Taktiež sa na sociálnej sieti X stažoval na extrémne zdanenie svojho zápasu, práve francúzkou vládou.

Moicano následne vyzval ďalších súperov, akými sú Paddy Pimblett či Dan Hooker, s ktorým by si to najradšej pingol už v decembri.
 
Uvidíme, čo nám pripravia UFC matchmakeri a či bude mať Moicanova plamenná reč nejakú dohru v budúcnosti. Rebríčkovo by však určite mal ísť hore.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MMAmania, Foto: Renato Moicano/X
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies