Spoznajte najlepšie hotely sveta roku 2024

NETKY.SK • 2 Október 2024, 18:11 • 2 min
Spoznajte najlepšie hotely sveta roku 2024

Tieto miesta bodujú podľa hodnotiteľov portálu Trip Advisor najviac

slovakia

left justify in out

Nejde len tak o hocijakú anketu. Prestížny cestovateľský web Trip Advisor poctivo zbiera údaje od všetkých svojich prispievateľov a na ich základe vyhodnocuje tie absolútne najlepšie turistické destinácie celého sveta v rôznych kategóriách.

Takýto rebríček najnovšie zostavil Trip Advisor aj pre hotely. V roku 2024 zatiaľ ako najlepšie - teda tie s najväčším počtom maximálne pozitívnych hodnotení vychádzajú tieto. Inšpirujú vás k naplánovaniu nejakej výnimočnej dovolenky? 

1. Hotel Colline de France, Brazília

Elegantný hotel v tichej a očarujúcej oblasti mimo ruchu cca dva kilometre od centra mesta Gramado už svojím názvom odkazuje na dokonalý francúzsky luxus. Zariadenie, dizajn, záhrada - to všetko navodzuje noblesnú atmosféru, ktorú si môžete vychutnať v pokojnom prostredí.  

V hoteli si potrpia na každý detail, hostia určite ocenia ručne vyrezávaný, pozlátený a postriebrený nábytok, posteľnú bielizeň z najlepšej egyptskej bavlny, mramorové kúpeľne... Kuchyňa je lákavým spojením brazílskych a francúzskych chutí. 

 

Obrazok
Zdroj: tripadvisor.com

2. Oblu Select Lobigili, Maldivy

Na severnom atole Maldív nájdete tento očarujúci kúsok raja. Romantický a zároveň moderný rezort sa nachádza blízko hlavného mesta Maldivy Male, uprostred nádhernej prírody, priam plávajúci na tyrkysových vodách Indického oceánu. 

Ak milujete šnorchlovanie, užijete si tu súkromný koralový útes. Pozostáva zo 60 víl, bazénu, 3 reštaurácií, potápačského centra, tenisového kurtu, ponúka možnosti na viacero vodných športov. 

Romanticky vybavené vilky majú priamy prístup k oceánu, večer si tu užijete lokálnu živú hudbu.

 

 

Obrazok
Zdroj: coloursofoblu.com

3. La Siesta Hoi An, Vietnam

Exotický rezort ukrytý v bujnej nádhernej zelen, len 15 minút vzdialený od centra mesta Hoi An, zapísaného na zozname svetového dedičstva UNESCO. Rezort je vybudovaný vo francúzskom koloniálnom štýle, vo vzdušných apartmánoch s posteľami s baldachýnom sa budete cítiť ako za starých elegantných časov. Hostia milujú tunajšiu excelentnú kuchyňu aj wellness.

Súčasťou rezortu je sladkovodný aj slaný bazén a nádherné tropické záhrady. Neďaleko je piesočnatá pláž A Bang. Ak budete mať dosť romantiky a pokoja, môžete sa vybrať do mesta a vychutnávať ruch tamojších uličiek, trhov, či obdivovať nádherné historické chrámy.

 

Obrazok
Zdroj: i-escape.com

4. Adiwana Suweta, Indonézia

Intímny a romantický rezort v indonézskom Ubude je dokonalým útočiskom v lone ázijskej prírody, kde upokojíte svoju myseľ, oddýchnete si od ruchu každodenného života a na svoje si príde aj unavené telo.

Rezort ponúka viaceré ozdravné ajurvédske procedúry, cvičenia, služby tunajšieho wellness sú bohaté a rozmanité. Kuchyňa je tiež založená na zdravých, čerstvých, prevažne rastlinných ingredienciách.

Lokalizovany len 5 minút jazdy autom od rušného centra Ubudu, hotel ponúka nádherné výhľady na okolité lesy a ryžové polia. Miesto, z ktorého sa vám už nebude chcieť odísť...

 

Obrazok
Zdroj: booking.com

5. Iberostar Grand Packard, Kuba

Výnimočný hotel v Havane sa nachádza na známom bulvári Paseo del Prado, vedľa takých ikonických budov ako palác Velasco a Capitolio Nacional. Hneď od prvých momentov je jasné, že ide o jeden z najnovších, ale aj najlepších hotelov kubánskej metropoly. 

Exkluzívne služby, nádherná koloniálna architektúra, lesk piatich hviezdičiek, kubánska autentickosť a veľkorysosť. Hotel má nádhernú záhradu, bar, reštauráciu s lákavou terasou. Populárne Staré námestie s typickou havanskou atmosférou je vzdialené len tri kilometre. Určite oceníte aj skvelú kubánsku kuchyňu, pripravovanú z prvotriednych surovín.

 

Obrazok
Zdroj: solwayscuba.com

6. Emerald Maldives Resort & Spa, Maldivy

Hotel Emerald na atole Raa sa nachádza priamo pri nádhernej lagúne. Celý atol je pôvabný, romantický, s úchvatnými zákutiami aj dokonalými plážami. Nájdete tu skvelé miesta na šnorchlovanie, prechádzky, slnenie. 

Samotný rezort ponúka výborné jedlo aj služby, ako je už na Maldivách zvykom. Vychutnajte si nezabudnuteľný pobyt v priestrannej vodnej vile s bazénom priamo na oceáne. Skvelé sú aj plážové vily s vírivkami a jedinečným výhľadom. Ochotná obsluha, ktorá vám znesie aj modré z neba, možnosť romantickej večere na pláži pri západe slnka. 

Obrazok
Zdroj: booking.com


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Zdroj: TripAdvisor.com, Foto: best-hotel-of-the-world.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies