Kúpil si gitaru Taylor Swiftovej za 4-tisíc dolárov a vzápätí ju roztrieskal kladivom

NETKY.SK • 2 Október 2024, 18:37 • 3 min
Kúpil si gitaru Taylor Swiftovej za 4-tisíc dolárov a vzápätí ju roztrieskal kladivom

Muž na aukcii v Texase svojráznym spôsobom zasiahol do predvolebnej kampane.

slovakia

left justify in out

Toto asi nebude najväčší fanúšik popovej hviezdičky Taylor Swiftovej! Podobne ako to vrelo pred voľbami u nás, známe tváre verejne prezrádzali, ktorého z kandidátskych kandidátov podporujú a spôsobovali tým rozruch a slovné prestreľky medzi fanúšikmi jednotlivých táborov, aj v Amerike sa mesiac pred prezidentskými voľbami prenáša tento boj aj do sféry šoubiznisu. 

Inak, ako politicky zafarbný sa nedá vysvetliť čin sivovlasého muža, ktorý na charitatívnej večeri Ellis County Wild Game Dinner (podujatie na podporu vzdelávania mladých v oblasti poľnohospodárstva) neváhal v dražbe vysoliť za gitaru, podpísanú vlastnoručne speváčkou Taylor Swiftovou štyri tisíc dolárov. No hneď, ako gitaru ešte na pódiu vzal do rúk, vytiahol kladivo a začal do nej búšiť. 

Na videozázname incidentu, ktorý sa stal virálnym, je vidieť, ako muž chytá gitaru a opakovane do nej udiera kladivom, zatiaľ čo dav jasá. Dokonca sa zdalo, že sa ju chystá rozbiť o zem, kým nezasiahol moderátor.

Keďže Taylor Swiftová bola jedna z tých umelcov, ktorí sa jasne vyjadrili a podporili pred voľbami kandidátku Kamalu Harrisovú, predpokladá sa, že práve toto bol motív rázneho Texasana, ktorý tým dal jasne najavo, že s politickým názorom mladej speváčky nesúhlasí.

Jeho bizarný výstup rozpútal na internete vášnivú diskusiu, v ktorej sa názory na jeho odvahu ostro rozdelili na tie, ktoré mu tlieskali, a tie, ktoré jeho konanie odsudzovali ako bezohľadné. Jeden z používateľov napísal: ''Za tých 4 000 dolárov sa dal kúpiť obed pre štyroch ľudí v McDonalde."

Hovorca Ellis County Wild Game uviedol, že konanie muža nebolo ''myslené ako zlomyseľné alebo zlomyseľné. Išlo mu len o odľahčené vyhlásenie, ktorým dal najavo nesúhlas s ľuďmi zo zábavného priemyslu, ktorí sa snažia ovplyvňovať politikuDôležité je, že 100 % vyzbieraných peňazí ide priamo na miestne mládežnícke a poľnohospodárske vzdelávacie programy. Nakoniec z toho budú mať úžitok deti."


 

Obrazok
Zdroj: x.com

Minulý mesiac 34-ročná Swiftová oznámila svojim 283 miliónom sledovateľom na Instagrame, že Harrisová a jej spolukandidát Tim Walz dostanú jej hlas vo voľbách 5. novembra. „Volím ju, pretože bojuje za práva a veci, ktoré podľa mňa má obhajovať každý správny bojovník. Myslím si, že je pevnou rukou, nadanou líderkou, a verím, že v tejto krajine môžeme dosiahnuť oveľa viac, ak nás bude viesť pokoj a nie chaos," napísala Swiftová na Instagrame a vyzvala svojich nasledovníkov, aby sa zaregistrovali do volieb a rozhodli sa sami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Zdroj: dailymail.com, Foto: yahoo.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies