Manchester City sa lúči so Slovenskom. Odchod hviezdnych hráčov, aj milá reakcia Grealisha a Kovačiča +VIDEO

NETKY.SK • 2 Október 2024, 15:43 • 3 min
Manchester City sa lúči so Slovenskom.  Odchod hviezdnych hráčov, aj milá reakcia Grealisha a Kovačiča +VIDEO

Hráči Mancheteru City dnes opúšťajú Slovensko. Pri odchode spred hotela Sheraton v Bratislave ich čakali verní fanúšikovia. Jack Grealish a Matteo Kovačič ukázali svoju ochotu komunikovať s fanúšikmi, zatiaľ čo Haaland a Foden sa vyhli pozornosti a nastúpili priamo do autobusu.

slovakia

left justify in out

 

Manchester City si na pôde Slovana Bratislava pohodlne zabezpečil víťazstvo 4:0, čím získal prvé tri body v tohtoročnej edícii Ligy majstrov.

Dnes sme mali možnosť rozlúčiť sa s anglickým futbalovým majstrom. 

O pohodlie Citizens bolo postarané v bratislavskom hoteli Sheraton, na nábreží Dunaja. Tu si ich aj dnes okolo 14:00, počkala skupinka verných fanúšikov, ktorí napriek nepriaznivému počasiu vyčkali pred hotelom, aby mohli vidieť svojich obľúbených hráčov odchádzať.

Hviezdny Jack Grealish či Matteo Kovačič napriek dažďu ochotne rozdali niekoľko podpisov a potvrdil pozitívnu náladu tímu po včerajšom zápase. Kovačič si dokonca zobral aj darček v podobe väčšieho obrazu od fanúšika. Haalandovi či Fodenovi sa do podpisovania nechcelo, a tak len prešli okolo fanúšikov a stratili sa vo dverách autobusu čakajúceho pred hotelom. 

Hráči aj tréner Pep teda odchádzajú spokojní a určite budú na Bratislavu spomínať, ako už totiž v rozhovore spomenul, je na Slovensku prvýkrát a my dúfame, že nie posledný.    

Obrazok
Zdroj: Netky

Manchester City sa teraz sústredí na sobotný duel Premier League, v ktorom privíta Fulham, a následne 23. októbra vycestuje do Prahy, kde sa stretne so Spartou v rámci tretieho kola ligy majstrov.

 

Slovan Bratislava sa medzitým pripravuje na sobotný domáci súboj proti AS Trenčín, po ktorom ich 22. októbra v Lige majstrov preverí Girona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj/Foto: Netky.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies