Polícia pátra po lúpežníkovi, ktorý vo vlaku ohrozoval mladistvých nožom: Poznáte ho z videa?

NETKY.SK • 3 Október 2024, 14:03 • 2 min
Polícia pátra po lúpežníkovi, ktorý vo vlaku ohrozoval mladistvých nožom: Poznáte ho z videa?

BRATISLAVA - Bratislavská krajská polícia vyšetruje prípad lúpeže, ku ktorej došlo 17. júla počas cesty vlakom zo Senca do Bratislavy. Neznámy páchateľ ohrozoval nožom mladistvých cestujúcich a donútil ich odovzdať peniaze a mobilné telefóny. Polícia teraz žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii podozrivého, pričom zverejnila aj videozáznam s osobami, ktoré by mohli prispieť k objasneniu prípadu.

slovakia

left justify in out

Bratislavská krajská polícia pátra po páchateľovi lúpeže, ktorá sa odohrala 17. júla vo vlaku na trase Senec – Bratislava. Páchateľ mal v tom čase pod hrozbou použitia noža žiadať od mladistvých cestujúcich peniaze a mobilné telefóny.

Vyľakané obete mu cennosti odovzdali zo strachu o svoj život.

Incident sa stal približne o 20:05 h pri železničnej stanici Senec, keď páchateľ nečakane otvoril dvere kupé vlaku a s nožom v ruke sa vyhrážal mladistvým cestujúcim. Počas lúpeže sa mu podarilo získať finančnú hotovosť a mobilné zariadenia.

Krajská polícia teraz vyzýva verejnosť o pomoc pri identifikácii podozrivého, ako aj ďalších osôb, ktoré by mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu.

Polícia zverejnila na sociálnej sieti videozáznam, na ktorom sú zachytené osoby, ktoré by mohli poskytnúť dôležité informácie k vyšetrovanému trestnému činu.

Občanov, ktorí spoznali osoby na videu, alebo majú informácie o ich súčasnom pobyte, polícia žiada, aby sa ozvali na bezplatnom čísle 158, osobne na najbližšom policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti.

Každá informácia môže byť kľúčová pri dolapení páchateľa a objasnení tohto závažného skutku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies