S menom rapovej hviezdy Seana Combsa sa už spája viac ako stovka obvinení!

NETKY.SK • 4 Október 2024, 10:37 • 2 min
S menom rapovej hviezdy Seana Combsa sa už spája viac ako stovka obvinení!

Medzi nimi mali byť aj neplnoletí, Denzel Washington vraj odkráčal z jeho večierku znechutený

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ak si niekto na začiatku kauzy hudobného mogula Seana „P. Diddyho“ Combsa myslel, že sa len robí somár z komára a ako sa búrka strhla, tak rýchlo aj utíchne, zatiaľ to vyzerá na pravý opak. S raperom to nevyzerá vôbec dobre, k pôvodným obvineniam sa pridávajú ďalšie, do dnešného dňa už viac ako 120 ľudí podalo, alebo plánuje podať na speváka žalobu.

Väčšina z prípadov sa týka obvinení z násilného sexuálneho útoku alebo znásilnenia, sexuálneho zneužívania, umožnenia sexu so zakázanou látkou, zadržiavania a väznenia, nútenej prostitúcie, šírenia videozáznamov a sexuálneho zneužívania maloletých.

NOVÉ MENÁ OBETÍ AJ PODOZRIVÝCH

Zarážajúce je, že medzi údajnými obeťami Seana Combsa sú nielen ženy, ale aj muži, no dokonca aj neplnoletí, ktorí sa mali jeho neslávne známych „Freak Offs“ večierkov zúčastňovať. Podľa informácií, ktoré sa šíria Hollywoodom malo ísť aj o mnohé dnes známe mená šoubiznisu.

Combs a jeho právny tím vinu speváka naďalej odmietajú, k novým obvineniam podotkli, že „nemôže sa zaoberať každým neopodstatneným obvinením, z ktoré sa stal nechutný mediálny cirkus. Napriek tomu pán Combs dôrazne a kategoricky odmieta ako nepravdivé a ohováračské akékoľvek tvrdenie, že by kohokoľvek vrátane maloletých sexuálne zneužíval,“ uviedla Erica Wolfová z jeho právnického tímu.

Obrazok
Zdroj: bbc.co.uk

BUDETE ŠKOVANÍ!

Combs podľa slov žalujúcich strán nebude v niektorých prípadoch jediným žalovaným. Na základe tvrdení a zozbieraných dôkazov môžu byť obvinené spolu s ním aj ďalšie fyzické a právnické osoby. „Tie mená vás budú šokovať!“ hovorí jeden z právnikov, pripravujúcich nové žaloby voči Combsovi, naznačujúc, že sú v tom s ním namočené ďalšie celebrity. „Je to dlhý zoznam. A samozrejme, už vieme, kto sú niektoré z týchto osôb, ale vzhľadom na povahu tohto prípadu sa budeme sakramentsky dobre uisťovať, že máme pravdu, než to zverejníme.“

Od novembra minulého roka do jeho zadržania bolo na Combsa podaných 12 občianskoprávnych žalôb, pričom 11 z nich ho priamo obviňuje zo sexuálneho útoku. Combs mnohé z obvinení voči nemu poprel, jednu žalobu urovnal, na väčšinu zo žalôb, ktoré sa momentálne sypú na jeho hlavu, konkrétne nereagoval.

V súčasnosti je uväznený v Metropolitnom väzenskom centre v newyorskom Brooklyne, kde čaká na súdny proces. Právni zástupcovia Combsa sa odvolávajú proti jeho zadržaniu a žiadajú jeho prepustenie z väzenia, kým čaká na súd.

Denzel Washington vraj z Combsovho večierku ušiel znechutený a s výkrikom: "Nikoho si nevážiš!"
Denzel Washington vraj z Combsovho večierku ušiel znechutený a s výkrikom: "Nikoho si nevážiš!"
Zdroj: thetab.com

Medzitým sa na verejnosti rozmazáva jeho prípad stále viac. Je viac-menej už verejným tajomstvom, že na jeho dekadentných večierkoch sa mali objavovať viaceré hviezdne mená šoubiznisu, no tie zatiaľ mlčia.

"NIKOHO SI NEVÁŽIŠ!"

Nemenovaný zdroj v týchto dňoch pre Us Weekly porozprával, že raz sa Combsovej párty mal zúčastniť aj slávny herec Denzel Washington, no napokon bol z vecí, ktoré sa na večierku diali tak znechutený, že sa so spevákom pustili do seba. „Ty si nikoho nevážiš!“ kričal vraj Washington na Combsa po tom, čo bol údajne svedkom niečoho neprístojného a rozhorčený z večierku odišiel.

Medzitým bol Combsov prípad vo štvrtok pridelený novému sudcovi Arunovi Subramanianovi. Žiadne vysvetlenie tejto zmeny zatiaľ médiám nebolo poskytnuté.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Zdroj: skynews.com, usweekly.com, Foto: people.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies