Obmedzenie premávky medzi Veľkými Levármi a Závodom: Začala sa oprava cesty III/1100

NETKY.SK • 4 Október 2024, 13:39 • 2 min
Obmedzenie premávky medzi Veľkými Levármi a Závodom: Začala sa oprava cesty III/1100

Od 3. októbra 2024 je obmedzená premávka na ceste III/1100 medzi Veľkými Levármi a Závodom kvôli oprave nevyhovujúcej vozovky. Práce by mali byť ukončené do 31. októbra, pričom premávka je riadená striedavo.

slovakia

left justify in out

Od včera 3.10. 2024 je obmedzená premávka na ceste III/1100 medzi obcami Veľké Leváre a Závod. Dôvodom je oprava tohto extravilánového úseku, ktorý ide od železničného priecestia Veľké Leváre cez most nad diaľnicou a smeruje k obci Závod. Rekonštrukcia pozostáva z výmeny nevyhovujúcej obrusnej vrstvy vozovky. Realizovať ju bude župná Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja.

Na základe pravidelne vykonávaných prehliadok ciest, bol na tomto úseku kategorizovaný stavebnotechnický stav, ktorý si vyžaduje údržbovú opravu. Ide o veľkoplošnú výpravku vozovky formou odfrézovania pôvodnej časti vozovky a následne pokládky novej vrstvy vozovky. Rekonštrukciou sa dosiahnu požadované parametre vozovky pre bezpečnú a plynulú jazdu.

Práce na oprave vozovky budú realizované v čiastočnej uzávierke so striedavo riadenou premávkou a dokončené by mali byť do 31. 10. 2024



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: BSK, Foto: Facebook / Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies