Autosalón Autoshow Nitra 2024: Slovenské premiéry áut, stuntriding a majstrovstvá v e-športoch na jednom mieste! + VIDEO

NETKY.SK • 4 Október 2024, 15:43 • 3 min
Autosalón Autoshow Nitra 2024: Slovenské premiéry áut, stuntriding a majstrovstvá v e-športoch na jednom mieste! + VIDEO

NITRA - Nitra sa stala centrom automobilového sveta a e-športov! Od 3. do 6. októbra prináša výstavisko Agrokomplex návštevníkom podujatie Autosalón Autoshow 2024 s premiérami nových modelov áut, adrenalínovými šou a majstrovstvami SR v Counter-Strike. Spojte vášeň pre motorizmus s napätím e-športov a zažite nezabudnuteľný víkend plný zábavy a noviniek zo sveta áut!

slovakia

left justify in out

Nitra sa stala hlavným mestom motoristických nadšencov a e-športových fanúšikov. Na výstavisku Agrokomplex sa od 3. do 6. októbra 2024 koná už 29. ročník prestížnej výstavy Autosalón Autoshow.

Tento ročník prináša nielen množstvo slovenských premiér nových modelov áut, ale aj napínavý sprievodný program vrátane majstrovstiev Slovenska v e-športoch a adrenalínových vystúpení.

Na Autosalóne sa predstavujú popredné automobilky vrátane značiek ako ŠKODA, VOLKSWAGEN, RENAULT, DS, PEUGEOT a mnohých ďalších. K vrcholom podujatia patrí premiéra modelu Renault 5 a debut Citroënu C3.

Návštevníci môžu obdivovať nielen osobné, ale aj úžitkové a nákladné vozidlá rôznych značiek, čo robí z výstavy jedinečnú prehliadku celého spektra automobilového priemyslu.

Okrem áut majú návštevníci možnosť vychutnať si aj pestrý sprievodný program. Milovníci adrenalínu si prídu na svoje počas vystúpení stuntriderov na MOTOTV SHOW a v drift taxi šou v podaní českého tímu FURT BOKEM. Atmosféru rozprúdi aj tuningová a audio sekcia s exkluzívnymi modelmi športových áut.

Špeciálnou atrakciou sú Majstrovstvá SR v e-športoch, kde sa štyri najlepšie tímy z Česka a Slovenska stretnú v turnaji Counter-Strike 2. Na víťazov čaká finančný balík v hodnote 17-tisíc eur.

Fanúšikovia e-športov môžu navyše stretnúť známych streamerov a súťažiť o zaujímavé ceny v hernej zóne.

Výstava ponúka program aj pre najmenších návštevníkov, vrátane detského kútika Happy Baby a súťaží o Veľkú cenu Nitry. Profesionálni vodiči a študenti sa zasa stretnú v súťaži Kráľ a kráľovná ciest 2024, kde zmerajú svoje zručnosti a schopnosti v praxi.

Autosalón Autoshow 2024 sľubuje nevšedný zážitok pre celú rodinu. Spája vášeň pre motorizmus, rodinnú zábavu a špičkové výkony profesionálnych jazdcov i e-športových hráčov.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť v Nitre jedinečný mix automobilových noviniek, adrenalínu a herného nadšenia!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Nitriansky samosprávny kraj, Agrokomplex , Foto: FB/Nitriansky samosprávny kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies